Ρέμπε : «Ο Ακπομ μας ζήτησε να φύγει, ο Μάτος είναι μια… γέρικη αλεπού»

Ο Όλαφ Ρέμπε στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για την πώληση του Τσούμπα Άκπομ, αλλά και την ενεργοποίηση του Λέο Μάτος.

Για την πώληση Άκπομ πριν τον αγώνα με την Κράσνονταρ:

«Ο Τσούμπα είναι ένα φοβερό παιδί. Ήρθε το καλοκαίρι και είπε σε μένα και τον προπονητή θέλω να φύγω. Προσπαθήσαμε να τον ανανεώσουμε, αλλά ήταν δύσκολο να τον ανανεώσουμε. Δεν είναι ανάγκη να εξηγήσουμε όλες τις λεπτομέρειες. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε ήταν να τον μεταπείσουμε. Είμαι χαρούμενος

που έκατσε μέχρι τη Μπενφίκα. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι και οικονομικοί. Όσον αφορά την πώληση πριν την Κράσνονταρ είναι εύκολο να μπουμε σε αυτή τη θεωρία, αλλά προσπαθώ να πάρω αποφάσεις δεδομένων των συνθηκών και για αυτές θέλω να κριθώ. Σε κάθε στιγμή πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις που είναι ενδεδειγμένες και κατάλληλες. Πιστεύω ότι πάρθηκε η κατάλληλη απόφαση για τον παίκτη και τον σύλλογο.

Όσον αφορά τον Λέο Μάτος:

«Ο Λέο Μάτος είναι μια… γέρικη αλεπού. Είναι πολύ έμπειρος και έχει προσφέρει πολλά. Σίγουρα από την πλευρά του υπήρχαν κάποια επιχειρήματα, όπως και από τη δική μας την πλευρά. Υπήρχαν πολλές συζητήσεις που έγιναν, αλλά νομίζω δεν είναι καλό να τα βγάζουμε όλα στη φόρα. Είμαι χαρούμενος που ο Μάτος είναι 100% εδώ. Νομίζω είναι λίγο άδικο να λέμε ότι αν ήταν ο Μάτος ή κάποιος άλλος θα είχαν διαφορετική έκβαση τα ματς με την Κράσνονταρ. Για τον επιθετικό, πιστεύω παίξαμε καλά με την Κράσνονταρ. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει για τη διαχείριση. Όσον αφορά τον Κρέσπο που έπαιξε δεξιά, πείστηκα από αυτά που είδα, έχει ξαναπαίξει ως μπακ, είναι γρήγορος και ανταποκρίθηκε στα καθήκοντα του».

Keywords
Τυχαία Θέματα