Πρόβλημα στην εθνική Αγγλίας, τραυματίστηκε ο Κέιν

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στην Εθνική Αγγλίας. Συγκεκριμένα, ο Χάρι Κέιν αποχώρησε από την προπόνηση του Σαββάτου (10/10) και οι εξετάσεις έδειξαν ότι αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή στο σημερινό (11/10) παιχνίδι με το Βέλγιο.

Η ομάδα των «τριών λιονταριών» θέλουν τη νίκη απέναντι στους Βέλγους ώστε να τους προσπεράσουν στον όμιλο του Nations League και να

βρεθούν στην πρώτη θέση. Για τον Σάουθγκεϊτ, η απώλεια του έμπειρου επιθετικού, είναι αρκετά σημαντική αφού αποτελεί το βασικό «όπλο» της ομάδας.

Όπως είναι λογικό, αυτή η εξέλιξη επηρεάζει τα πλάνα και του Ζοσέ Μουρίνιο στη Τότεναμ. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αναφερθεί στη διαχείριση που χρειάζεται ο διεθνής άσος στην εθνική ομάδα ενώ είχε τονίσει πως «φοβάται» μήπως τραυματιστεί. Τελικά, ο φόβος του βγήκε αληθινός και μένει να γίνει γνωστό πόσο διάστημα θα μείνει εκτός.

Να θυμίσουμε πως η σεζόν, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά για τον Κέιν καθώς μετράει οκτώ γκολ και επτά ασίστ σε οκτώ συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα