«Πρόταση από τον Ολυμπιακό για Νταμπό, αποφασίζει άμεσα η Φιορεντίνα» (vids)

22:47 20/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Την Παρασκευή ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον αμυντικό μέσο της Φιορεντίνα, Μπράιαν Νταμπό.

Το βράδυ του Σαββάτου οι Ιταλοί πήγαν ένα βήμα παραπάνω το ρεπορτάζ για τον θηριώδη μέσο και τους Πειραιώτες και ανέφεραν ότι οι Ερυθρόλευκοι όχι μόνο ενδιαφέρονται για τον Γάλλο χαφ, αλλά έχουν καταθέσει πρόταση στους Βιόλα για την απόκτησή

του! Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Ντανιέλε Πράντε τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του συλλόγου για τα μεταγραφικά ζητήματα, με το θέμα του Μπράιαν Νταμπό να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Οι Ιταλοί αναφέρουν επίσης ότι εκτός από τον Ολυμπιακό πρόταση για την απόκτηση του Γάλλου μέσου έχει καταθέσει και η Ναντ, ενώ επισημαίνουν ότι οι άνθρωποι της Φιορεντίνα κοστολογούν τον παίκτη στα 3 εκατ. ευρώ. «Ο Ντανιέλε Πράντε την Τρίτη (23/7) ή την Τετάρτη (24/7) θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Φιορεντίνα για τα μεταγραφικά ζητήματα. Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθεί είναι και αυτό του Μπράιαν Νταμπό. Για τον Γάλλο υπάρχουν δύο προτάσεις και τις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ή στη Ναντ. Η Φιορεντίνα κοστολογεί τον παίκτη στα 3 εκατ. ευρώ», γράφουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπράιαν Νταμπό προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, στην οποία πραγματοποίησε συνολικά 26 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ. Ο υψηλόσωμος άσος πήρε μεταγραφή στην Φιορεντίνα το 2018 από την Σεντ Ετιέν, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Μονπελιέ και Μπλάκμπερν. Ενδιαφέρον έχει επίσης το γεγονός ότι ο Νταμπό αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος, αλλά πέρσι σε πολλά ματς έπαιξε και ως δεξί μπακ.

Δείτε τον εν δράσει:

Keywords
Τυχαία Θέματα