Προκηρύχθηκε το όπεν επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Κοζάνης, το 1ο αναπτυξιακό στη νέα σεζόν

08:26 1/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Κοζάνη θ’ ανοίξει σε 2,5 εβδομάδες τη σειρά των φετινών αναπτυξιακών τουρνουά της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και σήμερα δημοσιεύτηκε η σχετική ειδική προκήρυξη (έχει αναρτηθεί στη διεύθυνση http://www.httf.gr/images/prok_kozani_2020.pdf). Θα είναι το 4ο πανελλήνιας εμβέλειας τουρνουά της μακεδονικής πόλης και θα διεξαχθεί στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης στις 17 και 18 Οκτωβρίου υπό τα οριζόμενα στο υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνων επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Ο Σ.Ε.Α. Κοζάνης

είναι και φέτος διοργανωτής σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και κλασικά έχουν προκηρυχθεί οι ηλικιακές κατηγορίες Νέων ανδρών–Νέων γυναικών, νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων – παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ήδη σε εξέλιξη στο on line σύστημα της ιστοσελίδας της ομοσπονδίας και θα λήξουν την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων λοιπόν, τα αναπτυξιακά όπεν θα επανέλθουν στη ζωή των μικρών σε ηλικία αθλητών έπειτα από 8,5 μήνες και τη διοργάνωση στη Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης τον περασμένο Φεβρουάριο. Στο ευρύχωρο γυμναστήριο της Κοζάνης θα γίνει παράλληλα η αρχή με τα τουρνουά σε εποχή κορωνοϊού. Θα πρέπει να τηρούνται συνεχώς τα αριθμητικά όρια στην ταυτόχρονη παρουσία ατόμων και θα χρειαστεί απόλυτη προσοχή και προσαρμογή απ’ όλους. Όσον αφορά στον τρόπο διεξαγωγής η προκήρυξη παρουσιάζει ως σοβαρό το ενδεχόμενο να μην υπάρχει πλήρης διαβάθμιση για όλους τους αθλητές. Στη δεύτερη φάση των αγώνων δηλαδή, έπειτα από τα ματς ομίλων. «Μετά την κλήρωση των αγώνων, το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Θα γίνει προσπάθεια να διεξαχθεί το σύστημα της πλήρους διαβάθμισης σε όλες τις κατηγορίες. Ο αριθμός των συμμετοχών, το υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνων και ο χρόνος θα καθορίσουν το θέμα αυτό», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Άλλες βασικές πληροφορίες από την προκήρυξη είναι οι ακόλουθες:   

# Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στις 5μ.μ. στα γραφεία της Τ.Ε. Β. Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

# Το παράβολο συμμετοχής για κάθε αθλητή–αθλήτρια είναι στα 25 ευρώ. Αν γίνουν ακυρώσεις συμμετοχής μετά την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου τα παράβολα συμμετοχής δεν επιστρέφονται.

# Οι αγώνες προγραμματίζεται ν’ αρχίσουν το Σάββατο στις 08:30. ενώ η ολοκλήρωσή τους υπολογίζεται ότι θα γίνει την Κυριακή στις 17:00. Θυμίζουμε ότι το πρόγραμμα των αγώνων εξαρτάται απόλυτα από τον γενικό αριθμό συμμετοχών.

# Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου κι από τις 18:00  μέχρι τις 20:00 ο αγωνιστικός χώρος θα διατεθεί στους συμμετέχοντες για προπόνηση με τους περιορισμούς του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

# Το κλειστό γυμναστήριο είναι χωρητικότητας 180 ατόμων (αναλογικά με τις υγειονομικές συστάσεις). Για κάθε έναν αθλητή επιτρέπεται και ένας προπονητής.

# Για οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθυνθούν στη γραμματεία της Τ.Ε. Β. Ελλάδας και τη Μαρία Τσίπου (τηλέφωνο 2310237108).

Keywords
Τυχαία Θέματα