Πόποβιτς σε Πάρκερ: «Τόνι, θέλω να απολογηθώ για την… κακοποίηση» (vid)

O Γκρεγκ Πόποβιτς μίλησε στο αντίο του Τόνι Πάρκερ και φυσικά το έκανε με τον δικό του ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο θρύλος του ΝΒΑ αναφέρθηκε στον πρώην παίκτη του με κολακευτικά λόγια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον βοήθησε να γίνει καλύτερος, ενώ του ζήτησε και συγνώμη για την ψυχολογική και σωματική κακοποίηση που έκανε στον Γάλλο παλαίμαχο γκαρντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τόνι, θα ήθελα να απολογηθώ για όλη την ψυχολογική και σωματική κακοποίηση

που σου έκανα όλο τον καιρό που είσαι εδώ. Ήθελα να το πω αυτό πολύ καιρό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι από την δική μου προοπτική, ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος στην γη που είχα την ευκαιρία να σε γνωρίσω από τα 19 σου, μέχρι τώρα. Από παιδί που του έδωσα την μπάλα και τους είπα, »ΟΚ θα τρέξεις το σόου και σύντομα να είμαστε εκεί όταν μπεις στο Hall Of Fame». Αυτό είναι σπουδαίο.

Το καταφέραμε αυτό, έχεις κάνει σπουδαία πράγματα, έχεις κάνει την ζωή μου πλουσιότερη, την ζωή της οικογένειας μου πλουσιότερη. Χάλασα όλα τα λεφτά που έβγαλα σε κρασιά όπως μου έμαθες, όμως πάνω απ’ όλα ο Τόνι Πάρκερ ήταν κάποιος που νοιαζόταν για τους συμπαίκτες του, για την κοινότητα, για το μπάσκετ, για τους φίλους του και τώρα έχει μια σπουδαία οικογένεια και αυτό είναι το πιο διασκεδαστικό για εμένα πάνω απ’ όλα. Να σε βλέπω εκεί. Νιώθω τυχερός που παρακολούθησα όλη την πορεία σου. Σε ευχαριστώ για όσα έκανε για τον Οργανισμό μας. Το εκτιμώ και σε αγαπώ».

"Tony, I want to apologize for all the physical and mental abuse …"

Gregg Popovich gives a speech the only way he can, with jokes and kind words, on Tony Parker's jersey retirement night. #MerciTony pic.twitter.com/Lc5DUloCaX

ESPN (@espn) November 12, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα