Πιτίνο: «Είμαστε όλοι Έλληνες και θέλουμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες» (vid)

18:35 3/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης παρευρέθηκε ι ο προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας,  ο οποίος βραβεύτηκε για το περσινό νταμπλ της ομάδας του τριφυλλιού.

Στις δηλώσεις του στάθηκε στην Εθνική ομάδα και τόνισε ότι θέλει να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρικ

Πιτίνο:

«Όσον αφορά στην απονομή των βραβείων, εδώ το κάνετε διαφορετικά και καλύτερα σε σχέση με την Αμερική, μιλώντας αρχικά για την όμορφη κοπέλα που μας δίνει τα βραβεία (σ.σ. γέλια). Αναφέραμε νωρίτερα ότι πηγαίνουμε στην Αμερική για επιμορφωτικά σεμινάρια. Σε εμένα συνέβη το αντίθετο. Ήρθα στην Ελλάδα για να μάθω. Κάνει καλό να ταξιδεύουμε και να μαθαίνουμε πράγματα. Έχω κοουτσάρει απέναντι σε προπονητές-θρύλους όπως ο Φιλ Τζάκσον, ο Πατ Ράιλι και ο Μάικ Σιζέφσκι, αλλά αυτοί οι προπονητές δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους προπονητές στην Ελλάδα.

Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό. Όλοι έχουμε το ίδιο βασικό συστατικό. Έχουμε ένα… διδακτορικό, έχουμε πάθος και είμαστε πεινασμένοι για το μπάσκετ. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει καταφέρει πάρα πολλά στη ζωή του και είναι τιμή μου να βρίσκομαι ανάμεσα σε τέτοιους προπονητές και σας ευχαριστώ που βρίσκομαι σε αυτή την τιμή. Σας εύχομαι χαρά, επιτυχίες και υγεία. Δεν με ενδιαφέρει αν είστε ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ, δεν εμπλέκομαι σε αυτό. Όταν κοουτσάρω την Εθνική, είμαστε όλοι Έλληνες και θέλουμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα