Παπουλής : «Ο Ολυμπιακός είναι σε ένα top level»

00:59 24/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ολυμπιακός πήρε «καθαρό» σκορ κόντρα στην Ομόνοια και βρίσκεται… αγκαλιά με το σεντόνι του Champions League.

Με δηλώσεις του στην Cosmote tv, ο Φώτης Παπουλής αποθέωσε τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται σε top

level.

Ο 35χρονος παίκτης της Ομόνοιας, δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το προβάδισμα, ενώ αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να κάνουν οι Κύπριοι στη ρεβάνς.

«Για 70 λεπτά ήμασταν καλά τακτικά. Ξέραμε τι να περιμένουμε και ήμασταν διαβασμένοι. Από ένα λάθος δικό μας με το πέναλτι, δώσαμε στον Ολυμπιακό το προβάδισμα και μετά η ψυχολογία άλλαξε.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι σε ένα top level. Εμείς χτίζουμε μια ομάδα. Δίκαια βρισκόμαστε εδώ, από εκεί και πέρα σταθήκαμε πολύ καλά, αλλά από μια αδράνεια δεχθήκαμε ένα γκολ και μετά ήρθε η πίεση και δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ», σχολίασε και πρόσθεσε:

«Πρέπει να δουλέψουμε σε τακτικά θέματα και να διεκδικήσουμε κάτι στη ρεβάνς. Το 2-0 είναι ένα σκορ με το οποίο ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα. Μπορεί εμείς να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ στο δεύτερο παιχνίδι. Σίγουρα θέλουμε κάτι παραπάνω, δεν έχει τελειώσει τίποτα και θα δουλέψουμε για τη ρεβάνς. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα