Παπαθεοδώρου: «Παίξαμε σοφτ και τους επιτρέψαμε να γυρίσουν τη μπάλα»

00:33 23/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Δεν μπόρεσε η ΑΕΚ να κρατήσει την διαφορά του πρώτου ματς και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν ήταν γενικότερα ικανοποιημένος για την απόδοση των αθλητών του.

Ο προπονητής της Ένωσης είπε μετά το τέλος του ματς με την Μπούργκος: «Θέλω να συγχαρώ τη Μπούργος για τη νίκη, την άξιζε. Ο τρόπος που αρχίσαμε το παιχνίδι ήταν το κλειδί. Ήμασταν πολύ σοφτ στην άμυνα. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να παίξεις στην έδρα της Μπούργκος. Δεν εκτελέσαμε το πλάνο μας. Παίξαμε σοφτ και έτσι τους επιτρέψαμε να γυρίσουν τη μπάλα,

να βρουν ελεύθερα σουτ και να πάρουν διαφορά. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα στο δεύτερο μέρος. Είχαμε καλύτερη εικόνα, αλλά δεν αρκούσε να παίξεις καλά για 20 λεπτά κόντρα στην Μπούργκος. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε δύο ματς ακόμα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Για τον τραυματισμό του Λάνγκφορντ και εάν η ατμόσφαιρα επηρέασε: «Αύριο θα γυρίσουμε στην Αθήνα, περιμένουμε τα αποτελέσματα της μαγνητικής και θα ξέρουμε τα νέα. Σχετικά με την ατμόσφαιρα, είναι απόλαυση να παίζεις εδώ. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, υποστήριξαν την ομάδα τους με σωστό τρόπο και φυσικά απόλαυσαν την νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα