Παπαδόπουλος : «Έχουμε την αίσθηση ότι παίζουμε φιλικά»

08:58 1/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Τα παιχνίδια διεξάγονται κλεισμένων των θυρών την περίοδο της πανδημίας και αυτό επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές, εξήγησε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης τόνισε ότι οι παίκτες έχουν την αίσθηση πως παίζουν φιλικά…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου:

Για το ξεκίνημα του Αστέρα στο πρωτάθλημα: «Κάναμε ένα ιδανικό ξεκίνημα κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν πήραμε κάτι

με τον Ολυμπιακό. Ήταν βέβαια το πιο δύσκολο ματς της φετινής σεζόν. Είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας».

Για το ρόστερ του Αστέρα: «Η ομάδα έκανε καλές κινήσεις. Τα νέα αποκτήματα έδωσαν φρεσκάδα και ποιότητα. Επίσης έμειναν παιδιά που μπορούν να πάνε την ομάδα πιο ψηλά».

Για τα ματς χωρίς κόσμο λόγω του κορονοϊού: «Είναι δύσκολο και πρωτόγνωρο. Σου δίνει την αίσθηση ότι αγωνίζεσαι σε φιλικό παιχνίδι. Δύσκολο είναι για όλον τον κόσμο και πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μας. Είναι κάτι που δεν συνηθίζεται. Ο κόσμος προσθέτει ένα έξτρα κίνητρο, μια ομορφιά στο αγωνιστικό κομμάτι και άλλωστε για τους φιλάθλους παίζουμε, να ψυχαγωγούμε τους θεατές».

Για τη διαδικασία των τεστ κορονοϊού: «Δεν μας δυσκολεύει κάπου, είναι μια διαδικασία των 20 δευτερολέπτων. Για τον κόσμο είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Ο κόσμος χάνει τις δουλειές του, συνωστίζεται στα ΜΜΜ και πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό».

Για τα μηνύματα του κόσμου προς τους παίκτες: «Ζούμε στην εποχή των social media. Ο καθένας μπορεί να το κάνει ανά πάσα στιγμή και η επικοινωνία είναι εύκολη».

Για τις νέες εμφανίσεις και το νέο έμβλημα: «Ο Αστέρας γενικά έχει αλλάξει επίπεδο. Δεν είναι μόνο το σήμα και η εμφάνιση, κάτι βέβαια που προσθέτει αίγλη. Αλλά γενικά σαν τρόπο λειτουργίας η ομάδα έχει ξεφύγει από τα επαρχιακά δεδομένα και πλησιάζει τις κορυφαίες ομάδες της Super League».

Για τον στόχο της Ευρώπης: «Αυτός είναι ο στόχος της φετινής σεζόν. Θεωρούμε ότι μπορούμε να μπούμε στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Επίσης διαχρονικά διακρινόμαστε και στον θεσμό του Κυπέλλου και αυτός είναι ένας ακόμα στόχος για μας».

Για τα στοιχεία που έχει προσθέσει στην ομάδα ο Ράσταβατς: «Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Ασχολείται μπορεί και όλη τη μέρα με την ομάδα. Έχει προσθέσει την επιθετική και την αμυντική τακτική, το passing game, το build up, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Δουλεύουμε και με τους αναλυτές διορθώνοντας τα λάθη και τα κάνουμε έπειτα και ρεαλιστικά στο γήπεδο. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ θεωρώ».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Είναι μια πολύ δύσκολη έδρα αλλά μας ευνοεί ότι δεν θα υπάρχει κόσμος στις κερκίδες. Θεωρώ ότι για να βγούμε Ευρώπη τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να πηγαίνουμε και να τα παλεύουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα