PAOK TV ήταν και πάει…

18:02 3/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Το τι παραμύθι πουλάνε οι υπάλληλοι του Ιβάν Σαββίδη, επίσημοι, ανεπίσημοι και… νεοαποκτηθέντες δεν λέγεται και δεν περιγράφεται εύκολα. Ο κόσμος βεβαίως έχει πλέον καταλάβει πολύ καλά τον ρόλο που παίζουν οι «δημοσιογράφοι» που βρίσκονται στον προπαγανδιστικό στρατό του «πατριάρχη» που σύμφωνα με το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ δεν έχει σχέση με την διοίκηση του συλλόγου, τυπικά πρόεδρος είναι. Θυμάστε την κωμωδία που είχε παιχτεί στην ΕΕΑ και την υποστήριζαν οι απανταχού… λαλάκηδες. Μέχρι που πέρασε και αυτό και το ξέχασαν.

Όπως θα ξεχάσουμε και το PAOK TV όπως φαίνεται. Το PAOK TV που το ξέχασαν και οι ίδιοι οι Παοκτζήδες πολύ γρήγορα όπως αποδείχθηκε. Ένα ματς σάρωσε και αυτό γιατί είναι τον Ολυμπιακό. Και είδαν και… μπομπονέλο οι Παοκτζήδες, είδαν και τα μούτρα των γνωστών ηλιόλουστων «ρεπόρτερ» μετά το 1-0 του Ολυμπιακού στην Τούμπα οι υπόλοιποι και γέλασαν διπλά. Βεβαίως μόνο γέλιο προκαλούν γενικότερα όμως αυτό δεν παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο στο θέμα μας. Ασήμαντοι άνθρωποι που νομίζουν πως κάτι είναι και κάτι έγιναν ξαφνικά.

Είπαμε ο Ιβάν με το χρήμα πληρώνει πολύ κόσμο χωρίς αντίκρισμα. Όπως πλήρωσε και μπήκε μέσα με τα μπούνια με την περιβόητη ιδέα του Μάκη που και εδώ τον κατέστρεψε. Όπως με την πολυιδιοκτησία ένα πράγμα, όπως και με τον Μπαλτάκο που χρυσοπληρώθηκε (και μπράβο του, του ανθρώπου) διαβεβαιώνοντας τον Ιβάν πως είναι… κωμικά όσα υποστηρίζει ο Ολυμπιακός στην καταγγελία του και μετά και την απόφαση της Εφέσεων τα έριξε στον… Γραμμένο.

Να ζήσουμε να το θυμόμαστε λοιπόν το PAOK TV που φαλήρισε και έβγαλε μια χρονιά τηλεοπτικά για τον ΠΑΟΚ χωρίς προηγούμενο. Θυμάστε το πρώτο διάστημα από το επίσημο αθηναϊκό σάιτ του ΠΑΟΚ, αυτό της… αλήθειας που έγραφε για τον χαμό που γινόταν, τις εγγραφές, την επανάσταση που έφερε και το πόσο χαζές είναι οι άλλες ΠΑΕ που δεν ακολουθούν το δρόμο του ΠΑΟΚ;

Το άλλο που έλεγαν στην πορεία πως ετοιμάζουν και οι ΑΕΚ και ο ΠΑΟ παρόμοιο σκηνικό; Μιλάμε για πολύ γέλιο. Εθισμένοι στο ψέμα οι άνθρωποι. Αλλά τα ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Το PAOK TV λοιπόν απέτυχε παταγωδώς όπως και αναμενόταν, χάθηκε μαζί με τα ριπλέι από τα ματς της Τούμπας που έδειχναν φάσεις σε βάρος του ΠΑΟΚ. Χάθηκαν μαζί με το «ουφ» του Αλέξη.

Και εν όψει της νέας σεζόν στον ΠΑΟΚ ξέρουν πως αν δεν βρουν τηλεοπτική στέγη, έχοντας ήδη χρεωκοπήσει, θα διαλύσουν.

Για αυτό και έβαλαν το φιλαράκι τους τον Κωστούλα, αυτόν που είχε δηλώσει πως μακάρι να του αγόραζε το προπονητικό κέντρο ο Σαββίδης, να ανοίξει θέμα για κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών. Ο ΠΑΟΚ που την διέλυσε, ο ΠΑΟΚ που έφυγε πρώτος και που τα λεφτά που του έδινε πέρσι η NOVA του φαίνονταν λίγα καθότι ο Αλέξης ο Τσίπρας του έδινε χρυσό από την κρατική ΕΡΤ.

Και μαζί από κοντά το φιλαράκι από τα παλιά, ο Γιάννης Αλαφούζος που κάνει την δουλειά και για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη. Παρά το συμβόλαιο που έχει με τη NOVA. Τι σου είναι οι φίλοι! Για να υπάρξει όμως κεντρική διαχείριση θα πρέπει να αλλάξει και διοίκηση η Ξάνθη. Δεν γίνεται ο Σαββίδης να παίρνει συμβόλαιο για δύο ομάδες, τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. Γιατί αν δεν υπάρξει κεντρική διαχείριση όσα ψέματα και να γράψουν οι… λαλάκηδες, με το PAOK TV θα «υποβιβαστεί» ο ΠΑΟΚ…

Keywords