ΠΑΟΚ: Και αν η… παύλα μπει τελικά στο συμβόλαιο του Μίσιτς;

08:30 1/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Είναι αλήθεια αγαπητή αναγνώστρια, αγαπητέ αναγνώστη μου, πως εγώ ο Βασίλης Δεκάρικος που διακρίνομαι για το χούμορ μου, ότι αυτές τις μέρες που έχουμε μπλέξει με τους κορωνοϊούς δεν έχω και ιδιαίτερη φώτιση.

Επειδής όμως όλα δείχνουν πως η καραντίνα όχι απλά δεν θα χαλαρώσει αλλά σύντομα θα ενταθεί (σπόντα για αυτά που έρχονται) είπα να βρω έναν τρόπο να χαλαρώσω και εγώ, και εσείς μαζί μου.

Και ξάφνου (σ.σ. μουσική αγωνίας με τύμπανα) βλέπω μπροστά μου το πρωτοσέλιδο της Αμπόλας από την Πορτογαλία για τον Μίσιτς!

Και βγαίνω από τα ρούχα μου (σ.σ. έτσι και αλλιώς δεν μπαίνω

στα ρούχα μου μετά από τόσες μέρες έγκλειστος στο σπίτι…) διαβάζοντας πως οι Πορτογάλοι στο ντροπιαστικό δημοσίευμα τους είχαν το θράσος να πιάσουν στο στόμα τους (σ.σ. πληκτρολόγιο) τον πατριάρχη Ιβάν και τον πρώην αήττητο ΠΑΟΚ!

Όχι φίλοι μου, δεν του έκαναν κανένα αφιέρωμα για την μπούκα με την πιστόλα, ούτε ανέλυσαν τον τρόπο με τον οποίο ο πολυιδιοκτησιακός ΠΑΟΚ συνεχίζει να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία και να αγωνίζονται δύο ομάδες με τον ίδιο ιδιοκτήτη στο ίδιο πρωτάθλημα (σ.σ. παγκόσμιο ρεκόρ).

Τόλμησαν να αμφισβητήσουν το νέο συμβόλαιο του Μίσιτς! Ε, όχι λοιπόν, όλα μπορώ να τα ανεχθώ, να τρώω συνεχώς κλεισμένος στο σπίτι μου και βλέποντας την μια εκπομπή μετά την άλλη για τον κορωνοϊό, αλλά αμφισβήτηση για τον Μίσιτς και το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ δεν θα ανεχθώ!

Μα, ο Μίσιτς έχει υπογράψει τουλάχιστον τέσσερις φορές το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Το θυμάμαι πολύ καλά. Μετά την ήττα από τον Άρη, μετά την ήττα από τον ΠΑΟ, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και μετά την ισοπαλία στο «φιλικό» με την Ξάνθη.

Θυμάμαι και τον Γκιόργκι τον instagramer που είχε βγάλει και φωτό με τον Ιβάν και τον Μίσιτς together που λένε και στο χωριό μου, δείχνοντας πως το θέμα είναι τελειωμένο.

Βεβαίως οι Πορτογάλοι της Αμπόλας δεν ξέρουν. Ίσως μια μικρή λεπτομέρεια να μην έχει διευθετηθεί. Αυτά τα 2 ψωρο-εκατομμύρια ευρώ που πρέπει να πληρωθούν για να καλυφθεί η ρήτρα και να αγοραστεί ο Μίσιτς από την Σπόρτινγκ που ανήκει να μην έχουν πληρωθεί ακόμη.

Λεπτομέρειες, ασήμαντες για να αλλάξουν τα δεδομένα στα συκοφαντικά δημοσίευμα των Αμπολαίων που τολμούν να αμφισβητούν πως ο Μίσιτς θα αγοραστεί από τον ΠΑΟΚ, και γράφουν πως όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στην Λισαβόνα.

Ουστ…

Keywords
Τυχαία Θέματα