ΠΑΟΚ : «Σφάζονται» για τα… πόδια του Γιαννούλη

10:06 9/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Δημήτρης Γιαννούλης, με τις αγωνιστικές του αρετές έχει προσελκύσει πολλές ομάδες του εξωτερικού για την απόκτηση του. Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν δημοσιεύματα από Ιταλία και Γαλλία, τα οποία σας τα είχαμε μεταφέρει, τα οποία ανέφεραν πως ομάδες όπως η Μαρσέιγ, η Σεντ Ετιέν, η Νάπολι η Αταλάντα… έχουν ψηλά στην λίστα τους το διεθνή αριστεροπόδαρο αμυντικό του Δικεφάλου.

Στη Μικράς Ασίας, από τη στιγμή που έχουν βάλει πωλητήριο στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, νιώθουν ικανοποιήσει για το γεγονός πως ίσως το πιο βαρύ ασημικό

που διαθέτει ο σύλλογος θα φέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ομάδας.

Εδώ και περίπου μια βδομάδα, προέκυψε ενδιαφέρον από δύο κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, από Γερμανία και Αγγλία, Μάλιστα, τον 23χρονο αμυντικό παρακολουθούν στενά από το ξεκίνημα της περασμένης χρονιάς λόγω της αλματώδεις πορείας που έχει κάνει τα τελευταία δύο χρόνια. Μπορεί για τους Γάλλους και τους Ιταλούς τα χρήματα που ζητάει ο ΠΑΟΚ, να τους δυσκολεύουν λίγο στο να κλείσουν τον παίκτη, αυτό για τις ομάδες της Premier League και της Bundesliga δεν είναι εμπόδιο. Καθώς παρά την παγκόσμια οικονομική ύφεση που περνάει ο πλανήτης στα δύο συγκεκριμένα πρωταθλήματα υπάρχει η οικονομική άνεση να δαπανηθούν κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ που θέλει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Όλαφ Ρέμπε είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον που προέκυψε από Αγγλία και Γερμανία, με τον 42χριονο αθλητικό διευθυντή να περιμένει από τους μνηστήρες του Γιαννούλη να καταθέσουν τις προτάσεις του για την απόκτηση του. Το πότε θα γίνει κανείς δεν το ξέρει. Πάντως, αν ρωτήσει κανείς στον ΠΑΟΚ, αυτό που θέλουν είναι ο έμπειρος αμυντικός να φύγει μετά την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό και σε πιο πρωτάθλημα, αλλά και πόσα εκατομμύρια ευρώ θα βάλει στα ταμεία του.

Ο Ρέμπε, που χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα είναι σταντ μπάι για τις εξελίξεις. Μάλιστα έχει ετοιμάσει μια λίστα με αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών για να καλύψει το κενό που θα προκύψει ενδεχομένως από την πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα