ΠΑΟΚ : Με… συνταγή Καραϊσκάκη κόντρα στην ΑΕΚ

08:22 15/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη την περασμένη Κυριακή στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό με 1-0 και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Ωστόσο, ο Δικέφαλος του βορρά αν και κρατάει την τύχη στα χέρια του απόψε κοντράρεται με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο

ματς της χρονιάς και για τους δυο, αφού ο νικητής γίνεται αυτός που θα έχει το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα φρόντισε στη χθεσινή προπόνηση να τονίσει την κρισιμότητα του αγώνα με την «Ένωση» και κυρίως πόσο σημαντικό είναι το ματς, ενώ όσον αφορά την ενδεκάδα του ματς, αυτή θα ναι παρόμοια με το ματς στο Φάληρο, αφού το πλάνο και ο σχηματισμός είναι ο ίδιος και μόνο πρόσωπα θα αλλάξουν.

Ειδικότερα, στο τέρμα θα ναι ο Πασχαλάκης, με την τριάδα μπροστά του τους Βαρέλα, Ίνγκασον και Μιχαηλίδη, ενώ στα πλάγια θα παίξει δεξιά ο Ροντρίγκο και αριστερά ο Γιαννούλης. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο και Εσίτι, ενώ Τζόλης και Στοχ θα ναι στα πλάγια με μοναδικό προωθημένο τον Άκπομ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκοβιτς, Παπαδόπουλος, Μάτος, Μιχάι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Βέρνμπλουμ, Λημνιός, Ζαμπά και Σφιντέρσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα