Πανταλέων: «Να εγγραφούν 50.000 μέλη και θα γίνουμε πρωταθλητές παντού»

21:47 5/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Μιλώντας μετά  τη νίκη – πρόκριση επί του ΠΑΟΚ, ο Σωτήρης Πανταλέων ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στη διεκδίκηση τίτλων, αλλά χρειάζεται η βοήθεια του κόσμου προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκός:

«Μετά από πολλά χρόνια ξαναπαίξαμε σε αυτό το γήπεδο. Μακάρι

να φιλοξενείται βόλεϊ κάθε χρόνο σε αυτές τις εγκαταστάσεις.

Η ομάδα μας επιστρέφει σε τελικούς μετά από 10 χρόνια. Πρέπει να θυμίσουμε ότι αυτή η ομάδα έπαιζε πριν χρόνια τελικό πλέι άουτ για να σώσει την κατηγορία. Μέσα σε δύο χρόνια επέστρεψε στους τελικούς και την κατάκτηση τίτλων.

Ένα γκρουπ ανθρώπων δίνουν αγάπη και συναίσθημα στον σύλλογο και μόλις βρέθηκε η διοικητική σταθερότητα ήρθαν αυτά τα αποτελέσματα.

Δεν ξέρω τι θα γίνει στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται πλήρης και έχει το πλεονέκτημα. Η πιο σημαντική υπόθεση είναι στις εκλογές του ερασιτέχνη που είναι την Τρίτη να βρεθούν 50 χιλιάδες άνθρωποι από τα εκατομμύρια των Παναθηναϊκών και να γραφτούν μέλη. Μόνο έτσι ο σύλλογος θα είναι αυτάρκης και πρωταθλητής και σε όλα τα σπορ. Θα διεκδικεί ακόμη και ευρωπαϊκούς τίτλους. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχουν 50 χιλιάδες άνθρωποι που αγαπούν τον Παναθηναϊκό και δεν μπορούν να γραφτούν μέλη».

Keywords
Τυχαία Θέματα