Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Καμπετσή, στο φουλ οι ρυθμοί ενόψει πλέι οφ

18:41 23/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Ένα πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση του Σαββάτου για τον Παναθηναϊκό αφού ο Αργύρης Καμπετσής, αποχώρησε με ενόχληση στον προαγωγό ενώ θεραπεία συνέχισε ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό με τον Γιώργο Δώνη να ανεβάζει όλο και περισσότερο τους ρυθμούς ενόψει και των πλέι οφ.

Η ενημέρωση:

«Η τελευταία προπόνηση της τρέχουσας εβδομάδας είχε αρκετές απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Αποζημιώνονται βέβαια με το

ρεπό της Κυριακής και το γεγονός ότι η επόμενη προπόνηση είναι τη Δευτέρα το απόγευμα, οπότε έχουν μπροστά τους μιάμιση μέρα ξεκούρασης.

Κατ’ αρχάς άπαντες βρέθηκαν από πολύ νωρίς το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης» διότι έγινε -τρίτο κατά σειρά- τεστ ανίχνευσης Κορονοϊού αλλά και εξετάσεις αίματος. Η προπόνηση διήρκησε 1,5 ώρα και ήταν αρκετά υψηλής έντασης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας, σέντρες και τελειώματα, παιχνίδι τεσσάρων ομάδων στο μισό γήπεδο.

Θεραπεία ακολούθησε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ενώ ο Αργύρης Καμπετσής ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε».

Keywords
Τυχαία Θέματα