Παναθηναϊκός: Ινσούα, ο επόμενος στην λίστα του Αλαφούζου

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ήταν ο πρώτος… Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έγινε ο επόμενος… Διαφορετικές υποθέσεις, αλλά με το κοινό χαρακτηριστικό ότι είναι δύο παίκτες σημαντικοί για τον Παναθηναϊκό της νέας εποχής. Ο Γιάννης Αλαφούζος παρενέβη στις διαπραγματεύσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές και τους έπεισε να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους.

Ο Αλαφούζος έχει στο μυαλό του έναν Παναθηναϊκό με ελληνικό «κορμό» και οι Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης είναι απαραίτητοι στο πλάνο του. Για αυτό, ο μεγαλομέτοχος αποφάσισε να εμπλακεί προσωπικά και να διασφαλίσει την παραμονή τους στο ρόστερ. Ωστόσο, αυτοί οι δύο

δεν θα είναι οι τελευταίοι που μίλησαν με τον μεγαλομέτοχο, πριν δεχτούν την πρόταση του…

Ένας κομβικός παίκτης για τον Παναθηναϊκό είναι ο Εμμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ είναι βασικό «γρανάζι» στον Παναθηναϊκό και έχει το προφίλ που θέλει ο Αλαφούζος για τους ξένους: ποιοτικός, κάνει τη διαφορά, έχει προσαρμοστεί στη ζωή στην Ελλάδα, τον αγαπάει ο κόσμος και λειτουργεί ως σημείο αναφοράς στα αποδυτήρια.

Ο Ινσούα έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2020 και εξελίσσονται οι διεργασίες για να παραμείνει στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Πριν λίγο καιρό, ο αδερφός και ατζέντης του Εμάνουελ Ινσούα, Μαξιμιλιάνο, ταξίδεψε στην Αθήνα και συναντήθηκε με ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Στην συζήτηση διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό, όχι αγεφύρωτη, αλλά υπαρκτή.

Οι επαφές μεταξύ της διοίκησης του Παναθηναϊκού και της πλευράς του Ινσούα θα συνεχιστούν. Όμως, ο Αλαφούζος σχεδιάζει να συναντήσει τον Αργεντινό αριστερό μπακ, για να του αναλύσει το σχέδιο του και να του δείξει πόσο σημαντικό τον θεωρεί για το μέλλον. Όπως συνέβη με τις υποθέσεις του Χατζηγιοβάνη και του Κουρμπέλη, ίσως αποδειχτεί η κίνηση που θα γείρει την πλάστιγγα προς την παραμονή του Ινσούα… Διότι προς το παρόν, είναι στο 50-50…

Keywords
Τυχαία Θέματα