Παναθηναϊκός: Αποθέωση από 400 οπαδούς! (vid)

21:53 5/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας τους είχαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, με περισσότερους από 400 οπαδούς να δίνουν το «παρών» στην προπόνηση της Πέμπτης στην Πορταριά και να αποθεώνουν τους πρωταθλητές Ελλάδας!

Όπως είχε γνωστό από χθες το βράδυ, το τελευταίο κομμάτι της σημερινής προπόνησης στο κλειστό της Μακρυνίτσας – Πορταριάς θα γινόταν με την παρουσία φιλάθλων στις

κερκίδες. Οι «πράσινοι» οπαδοί ανταποκρίθηκαν και έδωσαν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο, αποθεώνοντας τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους παίκτες του.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είδαν για πρώτη φορά από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας τους και με την παρουσία τους στο κλειστό της Πορταριάς έδειξαν έμπρακτα για μια ακόμα φορά την αγάπη τους για το Τριφύλλι.  Το «παρών» στην προπόνηση της Πέμπτης μάλιστα έδωσε και ο Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας, μετά την επιστροφή του από την Αμερική.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο στάδιο της «πράσινης» προετοιμασίας λαμβάνουν μέρος οι: Τζίμερ Φριντέτ, Ουέσλι Τζόνσον, Μπεν Μπέντιλ, Ντεσόν Τόμας, Ντίνος Μήτογλου, Ίαν Βουγιούκας, Νίκος Παππάς, Ταϊρίς Ράις, Τζέικομπ Ουάιλι, Ράιον Μπράουν, οι παίκτες που βοηθούν στις προπονήσεις όπως οι Κώστας Παπαδάκης και Νίκος Περσίδης και οι έφηβοι Μάριος Γιώτης  και Αναστάσης Κωστόπουλος. Από τον Βόλο απουσιάζουν οι διεθνείς Καλάθης, Παπαπέτρου, Παπαγιάννης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κίνα με την Εθνική ομάδα, αλλά και ο τραυματίας Γιάννης Αθηναίου.

 Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

400 #PAOfans @ tonight’s open practice at Portaria! ☘️#paobc #panathinaikos #WeTheGreens #GreenCentury #ThankYou pic.twitter.com/t1UNe0ghco

Panathinaikos BC (@paobcgr) September 5, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα