Παναθηναϊκός : Ο Μπόλονι ακόμα δεν έχει κερδίσει τους παίκτες

Ρεπό έχουν σήμερα (22/11) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, σε μία ευκαιρία να αποφορτιστούν από την ένταση μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Το κλίμα μετά το ντέρμπι των αιωνίων δεν είναι καθόλου καλό στο «Καλαφάτης» και ο Λάζλο Μπόλονι έχει δύσκολο έργο μπροστά του.

Είναι γεγονός ότι μέχρι στιγμής

ο Μπόλονι δεν έχει κερδίσει την αποδοχή της ομάδας που προπονεί. Αυτό φαίνεται από τις αντιδράσεις των Μακέντα – Χατζηγιοβάνη στις αλλαγές τους, τον έντονο διάλογο του Ρουμάνου με τον Χουανκάρ στο ημίχρονο στο «Καραϊσκάκης», την υποβόσκουσα δυσαρέσκεια κάποιων άλλων βασικών, οι οποίοι δεν την έχουν εκδηλώσει τόσο φανερά.

Ο Μπόλονι χρειάζεται στηρίγματα στο δυναμικό του Τριφυλλιού, προκειμένου να διορθώσει την κατάσταση. Αλλιώς, χωρίς τη βοήθεια των παικτών δύσκολα θα τα καταφέρει. Στηρίγματα που ο 67χρονος κόουτς δεν έχει βρει και αυτό δεν κρίνεται θετικό.

Πάντως, ο Μπόλονι έχει την αμέριστη στήριξη του Γιάννη Αλαφούζου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θεωρεί ότι οι ποδοσφαιριστές δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και δεν πιστεύει ότι ευθύνεται πρωτίστως ο προπονητής. Για αυτό, άλλωστε, ο Αλαφούζος είχε επισκεφτεί την προπονητή και είχε μιλήσει στην ομάδα, θέτοντας της ενώπιον των ευθυνών της.

Ο Αλαφούζος έχει αναθέσει εν λευκώ τη διαχείριση του ρόστερ στον Μπόλονι, τον εμπιστεύεται και για αυτό αποφάσισε ότι είναι περιττή η πρόσληψη ενός γενικού αρχηγού. Συνεπώς, το παιχνίδι από εδώ και πέρα, εναπόκειται στον Ρουμάνο τεχνικό…

Keywords
Τυχαία Θέματα