Παναθηναϊκός : Διοίκηση και Μπόλονι «συμφωνούν» στο προπονητικό team

Η απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να επανδρώσει το προπονητικό επιτελείο και με δικούς της ανθρώπους, ταιριάζει με τις απαιτήσεις του Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος προπονητής ζήτησε μόνο δύο συνεργάτες της επιλογής του: τον άμεσο βοηθό του και έναν γυμναστή. Οι υπόλοιπες θέσεις του team θα στελεχωθούν από υποδείξεις των ιθυνόντων του Τριφυλλιού,

προφανώς και με την έγκριση του προπονητή.

Σε ότι αφορά τον γυμναστή, το όνομα που «κυκλοφορεί» στο ρεπορτάζ είναι του Νίκου Καρύδα. Ο Καρύδας εργάζεται αυτή την περίοδο στην Εθνική Νέων και έχει συνεργαστεί με τον Μπόλονι στον ΠΑΟΚ, ενώ έχει δουλέψει στην ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό, στον Άρη, στον Ηρακλή αλλά και σε ομάδες στο εξωτερικό, όπως η Κράσνονταρ, η Νντίπρο, η Στέουα και η Αλ Ιτιχάντ.

Ο Μπόλονι όντως έχει προτείνει τον Καρύδα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά μέχρι τώρα η υπόθεση παραμένει σε επίπεδο πρότασης. Οι «πράσινοι» δεν έχουν μιλήσει με τον Καρύδα και δεν έχουν συμφωνήσει μαζί του. Πάντως, ανεξάρτητα της πρόσληψης του, ο νυν γυμναστής Γιάννης Σταυρινός θα συνεχίσει στην ομάδα.

Εκτός από τον βοηθό που θα επιλέξει ο Μπόλονι, στο πλευρό του θα έχει τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο και ίσως ακόμα έναν συνεργάτη, τον οποίο θα επιλέξουν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ. «Σκανάρισμα» θα γίνει στην αγορά και για τον προπονητή τερματοφυλάκων, διότι προς το παρόν το πόστο έχει μείνει κενό και ο Μπόλονι δεν εξέφρασε την πρόθεση να φέρει κάποιον.

Τέλος, στο οργανόγραμμα παραμένει ο Μάνουελ Ρόκα ως αναλυτής και σκάουτερ. Πρόκειται για ένα νευραλγικό πόστο, αφού αυτός ο οποίος έχει τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες, ενημερώνει τον προπονητή για τον επόμενο αντίπαλο και του προσφέρει το τακτικό πλεονέκτημα. Πιθανώς ο Μπόλονι να τσεκάρει την ποιότητα της δουλειάς του Ρόκα, πριν εισηγηθεί για τη διατήρηση του Ισπανού.

Keywords
Τυχαία Θέματα