Ολυμπιακός: Στο ίντερνετ τα τελευταία εισιτήρια για Ερυθρό Αστέρα

20:08 6/12/2019 - Πηγή: To10.gr

Ξεσηκωμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα της επόμενης Τετάρτης με τον Ερυθρό Αστέρα (11/12, 22:00), για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ένα παιχνίδι – τελικός, που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τους «32» του Europa League. Οι

Ερυθρόλευκοι χρειάζονται τη νίκη για να πάρουν την τρίτη θέση, ενώ οι Σέρβοι παίζουν για δύο αποτελέσματα, καθώς βολεύονται και με την ισοπαλία.

Στο ματς με τους Σέρβους ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θα έχουν στο πλευρό τους χιλιάδες οπαδούς τους, οι οποίοι θα γεμίσουν από άκρη σε άκρη το φαληρικό γήπεδο και θα δημιουργήσουν σε ένα ακόμα παιχνίδι εξαιρετική ατμόσφαιρα. Το ματς αναμένεται να είναι sold out, με τους φίλους του Ολυμπιακού να έχουν εξαφανίσει τα περισσότερα εισιτήρια. Πρόκειται, άλλωστε για έναν ιδιαίτερο αγώνα, λόγω της εξαιρετικής σχέσης που έχουν οι οπαδοί των δύο συλλόγων.

Η διάθεση των εισιτηρίων που έχουν απομείνει συνεχίζεται μέσω ίντερνετ, ενώ όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής, επεστράφησαν ορισμένα «μαγικά χαρτάκια» που είχαν δοθεί σε χορηγούς και UEFA. Εισιτήρια τα οποία αναμένεται να γίνουν… ανάρπαστα, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ετοιμάζονται για μια ακόμα σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα