Ολυμπιακός: Η αποστολή με τον Πανιώνιο

Ο  Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε μόλις δύο ημέρες όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και προσπάθησε να δουλέψει όσο καλύτερα γινόταν και να προετοιμάσει την αναμέτρηση με τους Κυανέρυθρους στη Νέα Σμύρνη.

Οπως είχε προαναγγείλει μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA,

τόσο ο Ματιέ Βαλμπουενά όσο και ο Γκιλιέρμε, βρίσκονται κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι. Αντίθετα, για ακόμη μία φορά έμεινε εκτός ο Λεονάρντο Κούτρης, ο Γιασίν Μπενζιά, αλλά και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος είναι κουρασμένος μετά τις συμμετοχές του με την εθνική Νορβηγίας και χρειάζεται αποφόρτιση.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός και τους Παπαδόπουλο (τιμωρημένος), Χριστοδουλόπουλο, Σισέ, Μάρκοβιτς, Μπρούνο, Ξενιτίδη.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο. / The squad players selected ahead of the match against Panionios FC. ⚪️⚽️#Olympiacos #Slgr #PGSSOLY #Football #SquadList pic.twitter.com/pulGPiqPAf

Olympiacos FC (@olympiacosfc) November 22, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα