Ολυμπιακός: Εξετάζει τους Νόρις Κόουλ και Μήτρου-Λονγκ

20:52 18/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Για τα καλά έχουν πάρει μπρος οι μηχανές του Ολυμπιακού αναφορικά με τον σχεδιασμό της ομάδας του Πειραιά.

Οι Ερυθρόλευκοι κινούνται δυναμικά για την απόκτηση ενός πάουερ φόργουορντ, με τις λύσεις που να έχουν ξεχωρίσει να είναι οι Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Μάλκολμ Τόμας, ενώ όπως είναι αναμενόμενο, μετά την φυγή του Γκος για τις ΗΠΑ, υπάρχει ανάγκη για έναν ακόμα γκαρντ.

Δύο

είναι οι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες. Η πρώτη είναι εκείνη του Νόρις Κόουλ, για τον οποίο το «10» σας είχε γράψει στις 21 Μαΐου ότι ο Ολυμπιακός ήταν σε επικοινωνία με την πλευρά του, και η δεύτερη αυτή του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, με τον ομογενή γκαρντ να είναι ένα πρότζεκτ με αρκετό μέλλον.

Αμφότερες είναι δύσκολες υποθέσεις. Ξεκινώντας ανάποδα, Μήτρου-Λονγκ είναι από τους αθλητές που έχει ξεχωρίσει ο Μπλατ, έχει πάει εξαιρετικά στο φετινό Summer League του ΝΒΑ και οι Ερυθρόλευκοι έχουν εκφράσει με κάθε επισημότητα το ενδιαφέρον τους με την πλευρά του. Πάντως αυτήν την στιγμή η προσοχή του είναι 100% στο ΝΒΑ, ενώ έχει και άλλες ομάδες είναι θερμές για την απόκτησή του.

Οσο για τον Κόουλ; Αποτελεί ίσως τον παίκτη που κουμπώνει τέλεια στο ρόστερ που έχει δημιουργήσει ο Ντέιβιντ Μπλατ. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Μπουντούτσνοστ, με την οποία έδειξε για άλλη μία φορά τα στοιχεία του παιχνιδιού που όλοι γνωρίζουμε. Ένα πίτμπουλ στην περιφέρεια, με δύο δαχτυλίδια του ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ, παραστάσεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, ενώ γνωρίζει από Ευρώπη καθώς έχει αγωνιστεί και στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Αβελίνο πριν την περιπέτειά του στο Μαυροβούνιο.

Ο Μπλατ ξέρει ακριβώς τι μπορεί να πάρει από τον εν λόγω παίκτη, με τον Ολυμπιακό να εντείνει τις προσπάθειές του για να τον φέρει στον Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα