Ολυμπιακός : Πρώτη επιλογή ο Ενκουντού, τι γίνεται με Μπουφάλ

11:07 17/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Σοφιάν Μπουφάλ και Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού είναι εδώ και καιρό οι βασικές επιλογές του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του στα άκρα, όπως έχετε διαβάσει πρώτοι στο «10».

Τις τελευταίες ώρες όμως τα πράγματα αναφορικά με το ποιος είναι στη… πρώτη θέση επιλογής έχουν αλλάξει.

Ο Ολυμπιακός παρότι άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με την Σαουθάμπτον για τον Σοφιάν

Μπουφάλ παρότι μέχρι και πριν λίγες ώρες επί της ουσίας φαινόταν πως μπορεί να βρεθεί φόρμουλα για να προχωρήσει το θέμα, είδε τους Άγγλους να αλλάξουν τακτική και να έχουν τρελές απαιτήσεις για έναν ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός βλέποντας τις εξελίξεις και με τον Μπουφάλ ενεργοποίησε την επίσης εξαιρετική λύση του Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού, του Γάλλου εξτρέμ της Μπεσίκτας κάνοντας πρόταση στην Τουρκική ομάδα για την απόκτησή του.

Στην Τουρκία κάνουν λόγο για δανεισμό, τα δεδομένα όμως είναι πως πλέον ο Ενκουντού βρίσκεται στη λίστα των νταμπλούχων Ελλάδας ως η βασική επιλογή για την ενίσχυση τους στα άκρα της επίθεσης.

Ο Ενκουντού θέλει να φύγει από την Μπεσίκτας η οποία έτσι και αλλιώς βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα περίοδο της ιστορίας της, ο Ολυμπιακός μπορεί να του προσφέρει αυτά που αναζητά και συνάμα ο 25χρονος άσος μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό τα στοιχεία που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ενκουντού αγωνίζεται σταθερά σε υψηλό επίπεδο ξεκινώντας από την Νάντ στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά για να πάρει μεταγραφή στη Μασέιγ με την οποία «έλαμψε», αναγκάζοντας τον Ποκετίνο να τον πληρώσει 11 εκατ. Ευρώ για τον πάρει στην Τότεναμ.

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε ο Ενκουντού στην Τότεναμ, συνεχίζοντας δανεικός σε Μπέρνλι και Μονακό έως ότου το περασμένο καλοκαίρι αποκτηθεί από την Μπεσίκτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα