Ολυμπιακός : «Είμαστε γεμάτοι πάθος για ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα» (pic)

Στις 22:00 απόψε είναι η ώρα του Ολυμπιακού. Η ώρα του ευρωπαίου Ολυμπιακού, που θα διεκδικήσει στο Πόρτο ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα βάλει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς σε θέση οδηγού για την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Όλος ο «ερυθρόλευκος» οργανισμός κινείται γύρω από αυτό το σπουδαίο ματς. Η Πορτογαλία

φέρνει ευχάριστες μνήμες στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Από εκεί, άλλωστε, είχε ξεκινήσει η σπουδαία πορεία της ελληνικής ομάδας έως τα προημιτελικά του Champions League της σεζόν 1998/99.

Ήταν 16 Σεπτεμβρίου 1998, όταν ο Ολυμπιακός πήρε βαθμό «χρυσάφι» από την Πόρτο στο «Ντας Άντας». Με το 2-0 του 87′ να γίνεται 2-2 στο φινάλε της αναμέτρησης χάρη σε γκολ των Γιαννακόπουλου και Γκόγκιτς. Και την αρμάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς να φτάνει μέχρι τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά να αποκλείεται στο… παρά ένα από τη Γιουβέντους.

Και τώρα στο «Ντραγκάο» ο Ολυμπιακός. Με στόχο ένα αποτέλεσμα «χρυσάφι», το οποίο θα τον χρίσει φαβορί για πρόκριση στους «16» του Champions League. Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» δηλώνουν αποφασισμένοι και παθιασμένοι να πετύχει η ομάδα απόψε.

«Επιστρέφουμε στη δράση του Champions League απόψε και είμαστε γεμάτοι πάθος για ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα!», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Επιστρέφουμε στη δράση του #UCL απόψε και είμαστε γεμάτοι πάθος για ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα! / We are back to @ChampionsLeague action tonight and we are passionate for another positive result! LET’S GO LEGEND! #Olympiacos #UCL #FCPOLY #Passion #Win #Lions #Football pic.twitter.com/BHqfbv4dFq

Olympiacos FC (45) (@olympiacosfc) October 27, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα