Ολυμπιακός : Άνετη νίκη για τις «ερυθρόλευκες» κόντρα στις Εσπερίδες

17:13 26/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν με 82-59 τις Εσπερίδες στο πλαίσιο του 2ου τουρνουά Γυναικών στο Κλειστό του Μοσχάτου.

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη έπαιξε πολύ καλά και έφτασε δίκαια στην άνετη νίκη καθώς είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και το προβάδισμα

με μεγάλες διαφορές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Κυριακής (27/9, 14:00) με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τα Γιάννινα στην τρίτη και τελευταία αναμέτρηση στο τουρνουά του Μοσχάτου.

Τα δεκάλεπτα: 15-24, 28-41, 38-59, 59-82

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε μετά το φιλικό με τις Εσπερίδες τα εξής: «Είμαστε σε φάση προετοιμασίας και έχουμε περίπου 20-25 ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ακόμα έχουμε πάρα  πολλά πράγματα να διορθώσουμε.  Περισσότερο στη φιλοσοφία που έχουμε ως ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και θα πρέπει να βάλουμε τις νέες παίκτριες που έχουν έρθει σε αυτή τη σκέψη. Από κει και πέρα είμαι ευχαριστημένος από την ενέργεια που βγάζουν. Ο σκοπός είναι να βλέπουμε τι πηγαίνει λάθος για να μπορέσουμε να το διορθώσουμε στην προπόνηση.  Έχουμε σημειώσει αρκετά πράγματα μέχρι τώρα. Φαντάζομαι και αύριο θα δούμε κάποια σημεία του παιχνιδιού μας που θέλουν βελτίωση αλλά η ομάδα θα είναι έτοιμη στην έναρξη της σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα