«Οικογένεια που νοιάζονταν ο ένας για τον άλλον» (vid)

17:51 27/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Όταν ο Ματ Μάουζερ γνώρισε τον Κόμπι Μπράιαντ δεν φαντάζονταν ότι αυτή η γνωριμία θα ήταν… μοιραία, για τον άνθρωπο που αγάπησε όσο κανέναν, για τον άνθρωπο που θαύμαζα: Για τη σύζυγό του Κριστίνα. Προπονήτρια της Τζιάνα, της μάθαινε ζώνη, κάτι που ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ δεν γνώριζε. Ήταν μαζί στη μοιραία πτήση του ελικοπτέρου και πλέον λογίζεται ως ένα από τα θύματα του δυστυχήματος.

«Είμαι φοβισμένος για το μέλλον,

περισσότερο αυτό. Δεν επέλεξα την Κριστίνα για σύζυγό μου, για συνηθισμένους λόγους. Ήταν αστεία, είχε χιούμορ, έκανε μιμήσεις με τη φωνή της. Είχε ζεστή καρδιά. Ήξερε πώς να διαχειριστεί τον άλλον, την προσωπικότητά του, να τον προσεγγίσει. Ήταν ένα υπέροχο άτομο. Όμορφη, έξυπνη, αστεία. Είμαι περήφανος για εκείνη. Είμαστε κι οι δύο δάσκαλοι» είπε ο Ματ Μάουζερ, ο οποίος στη συνέχεια εξήγησε πώς έγινε η γνωριμία με τον Μπράιαντ.

«Εγώ γνώρισα πρώτος τον Κόμπι, γιατί ήμουν δάσκαλος ισπανικών στο ιδιωτικό σχολείο που πήγαιναν οι κόρες του. Όταν ήταν τραυματίας μου είχε ζητήσει να έρθει μαζί μας σε μία σχολική εκδρομή και εννοείται πως του είπα να έρθει.

Αρχίσαμε να μιλάμε και ήξερε τα πάντα για μένα, ήξερε ότι ασχολούμαι με τη μουσική και μετά από λίγο με προσέλαβε να έχω την επιμέλεια της μουσικής στα podcast των παιδιών του. Το ίδιο διάστημα μιλούσαμε πολύ για μπάσκετ, αφού εγώ ήμουν ο προπονητής στο σχολείο, με βοηθό τη γυναίκα μου».

Η Κριστίνα έγινε κομμάτι της καθημερινότητας για τον Μπράιαντ και την κόρη του. «Ο Κόμπι είδε τι φανταστικό μπασκετικό μυαλό είχε η γυναίκα μου και την προσέλαβε για να μάθει άμυνα στις κόρες του. Την ήθελε να τους μάθει ζώνη, γιατί εκείνος δεν ήξερε αυτήν την άμυνα, δεν την είχε παίξει ποτέ στο κολλέγιο ή στο NBA. Τα παιδιά τη φώναζαν «η μητέρα της άμυνας». Ήταν μια οικογένεια που όλοι νοιάζονται ο ένας για τον άλλο πάρα πολύ. Όλοι όσοι ήταν στο ελικόπτερο ήταν εκπληκτικοί άνθρωποι».

“I’m scared, I think, more than anything… She was warm. She was incredibly bright.” Matt Mauser, husband of Christina Mauser, who is one of the victims in LA-area helicopter crash, remembers his wife and their friend Kobe Bryant pic.twitter.com/qhohGVzeGl

TODAY (@TODAYshow) January 27, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα