Οι χρήστες του Twitter «στολίζουν» την Ακριβοπούλου για την προπαγάνδα μέσω ΕΡΤ: Ντροπή, να παραιτηθεί

07:55 12/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το προπαγανδιστικό βίντεο που μεταδόθηκε στην περιβόητη εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ που προβλήθηκε μετά την απευθείας μετάδοση της ομιλίας Τσίπρα στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μουσικής για την παρουσίαση του προεκλογικού προγράμματος του κόμματος.

Το βίντεο με το τραγούδι ου Σταμάτη Κραουνάκη «Ο Έλληνας»,

σε ερμηνεία της Άννας Παναγιωτοπούλου, ήταν «ντυμένο» με πλάνα από διανομές τροφίμων, διαδηλώσεις ή και πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, με τους συντελεστές της εκπομπής και την ΕΡΤ να δείχνουν τι πιστεύουν πώς πρόκειται να γίνουν μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και την ήττα του Αλέξη Τσίπρα.

«Ντροπή», «αισχρή προπαγάνδα», «πιο φανατισμένη ΣΥΡΙΖΑΙΑ δεν υπάρχει», «θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί» είναι μερικά από τα σχόλια των χρηστών του Twitter για την Κατερίνα Ακριβοπούλου ενώ δεν λείπουν και τα ειρωνικά σχόλια που ζητούν από την ΕΡΤ να… διατηρήσει την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» καθώς έτσι ενισχύει τη Νέα Δημοκρατία.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Ακριβοπούλου στην έναρξη της εκπομπής της το βράδυ της Τρίτης επέλεξε να επιτεθεί στα Μέσα Ενημέρωσης που πρόβαλαν και καυτηρίασαν το ανεκδιήγητο βίντεο χωρίς καμία διάθεση να απολογηθεί για ό,τι παρουσίασε μέσω της κρατικής ΕΡΤ.

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου απάντησε στα φιλικά προς τη @neademokratia Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία χαρακτήρισαν ως προπαγανδιστικό το video αρχής της χθεσινής εκπομπής #defterimatia_ERT.
«Είναι τα ίδια Μέσα που έχουν δώσει ρεσιτάλ fake news» είπε μεταξύ άλλων. pic.twitter.com/roTXKtjJEC

— Δεύτερη Ματιά (@DefteriMatiaERT) June 11, 2019

Έξι χρόνια από τις 11 Ιουνίου 2013, όταν η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έριξε «μαύρο» στην ΕΡΤ. Αντιδημοκρατική και απολυταρχική κίνηση, απέλυσε χιλιάδες ανθρώπους. Ο κ.Μητσοτάκης δεν έχει ζητήσει συγνώμη, δεν έχει παραδεχτεί το λάθος. Η χώρα να προχωρήσει, να μην γυρίσει στο μαύρο pic.twitter.com/4sCAWmB1kK

— Costas Zachariadis (@CZachariadis) June 11, 2019

Το μόνο πρόβλημα με το προπαγανδιστικό βίντεο που έβαλε η Ακριβοπούλου είναι ότι την ΕΡΤ την παρακολουθούν τρεις κι ο κούκος.
Αν την παρακολουθούσαν περισσότεροι, θα ανέβαζε το ποσοστό της νέας δημοκρατίας τουλάχιστο 3 με 4 μονάδες.

— Giannis Georgantelis (@Giannis_Ge) June 11, 2019

Εκεί στην @ERTsocial πιστεύω μέχρι τις εκλογές θα βγάλουν βιντεο έναρξης στην Ακριβοπουλου με τη μαντάμ ζαιρα να μας λέει μεγαλο Κ βλέπω στενοχώρια έρχεται…

— EvelinaMic (@Evelina_mic) June 11, 2019

Πληρώστε φορους εισφορές φπα ενφια τελη για να χρυσοπληρώνουμε το καθεστως και τους κηφήνες τυπου #ακριβοπουλου

— Pagouras (@spyros_giannena) June 11, 2019

Υπάρχουν ακόμη στην Ελλάδα άνθρωποι που υπερασπίζονται την ΕΡΤ! Μιλώ για το τμήμα ενημέρωσης μόνο! Τα χτεσινά χάλια της Ακριβοπούλου είναι κατάπτυστα.

— Antonis Michailidis (@anmih60) June 11, 2019

Θυμάστε την Ακριβοπουλου σχολιαστρια στον Σκάι? Έλεγε τα φιλελεύθερα μια χαρά. Άλλαξε αφεντικό και το γύρισε, σε σημείο που λες ότι έπαθε αμνησία, δεν μπορεί να είναι το ίδιο άτομο. Ευτυχώς που υπάρχει και το βίντεο και μπορούμε να την ξαναδούμε. Δίνω ιδέες στον Βουλαρινο..

Dora M (@doramilan_m) June 11, 2019

Τα λεω απο χθες ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ Ακριβοπουλου προσωπικά και στη διοίκηση της ΕΡΤ για αντιδεοντολογικη συμπεριφορά Ξυπνήστε εκεί στη ΝΔ https://t.co/5iFXH9grsV

— Apolitique (@Vasilei22421495) June 11, 2019

Λογικά η Ακριβοπουλου θα δείξει πώς ο Αλέξης Τσίπρας έσωσε τη μικρή χελώνα από τα χέρια του Κυριακου Μητσοτακη

— Panos Papadopoulos (@Ppapado) June 11, 2019

Είναι αστείο πραγματικά αυτό το πράγμα. Ίσως και να είναι λυπηρό οποιοσδήποτε να εξευτελίζεται έτσι. Από την άλλη, βέβαια, σε οποιαδήποτε χώρα υπάρχει τηλεόραση η Ακριβοπούλου θα είχε απολυθεί όση ώρα έπαιζε το βίντεο. https://t.co/jJ0ROG8dP2

— Alexandros Michas (@alexandmich) June 11, 2019

Silver alert Το εικονιζόμενο άτομο ευρέθη περιπλανώμενο δεν θυμάται το όνομά της, δηλώνει κατοικία της την @ERTsocial και αδελφή της την #κατεριναΑκριβοπουλου pic.twitter.com/cnU9DmRm8d

— ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΛΙΣΤΗΣ (@gdkallistis) June 11, 2019

Πηγή: Protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα