ΟΦΗ : Με αρκετές απουσίες η αποστολή ενόψει Παναθηναϊκού (pic)

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διάθεσή του ο Γιώργος Σίμος για το παιχνίδι της Κυριακής (18/10, στις 16:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Κρήτης θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες, ωστόσο ο Απόστολος Διαμαντής ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού.

Από την άλλη, παρότι ο Νίκος Μαρινάκης προπονήθηκε κανονικά

χθες (16/10), εν τέλει δεν είναι στην αποστολή όπως εκτός είναι επίσης, οι Ναμπί, Σόουζα, Νέιρα, Βούρος, Τσιλιανίδης, Βαζ και Σολίς.

Η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε σήμερα (17/10) το πρωί την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα για την πέμπτη αγωνιστική της Superleague, με τον Σίμο να ανακοινώνει ποιους παίκτες θα έχει στην διάθεσή του.

Αναλυτικά η αποστολή: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Αμπντούλ, Λυμπεράκης, Σάκορ, Στάρτζεον, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Γιάννου, Σαρντινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μελιάδο, Κοροβέσης, Μίνγκος, Σουρνάκης.

View this post on Instagram

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς με τον Παναθηναϊκό_____Our squad list for the match against Panathinaikos FC. #ofipao #oficretefc #ofifc #slgr #greece #football #crete

A post shared by OFI Crete F.C. (@oficretefc) on Oct 17, 2020 at 2:13am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα