Ο Ρομπίνιο επιστρέφει στη Σάντος με 1,5 ευρώ τον μήνα!

Η Σάντος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 36χρονο Ρομπίνιο για την τρίτη επιστροφή του στην ομάδα του Βίλα Μπελμίρο, με τον διεθνή ακραίο επιθετικό να κυκλοφορεί ελεύθερος, μετά την αποχώρησή του από την Μπασάκσεχιρ.

Ωστόσο, η Σάντος έχει τιμωρία από τη FIFA για χρέος τριών μηνών προς το Αμβούργο για την αγορά του Κλέμπερ Ρέις το 2017 και δεν μπορεί να αποκτήσει παίκτη με επαγγελματική σύμβαση μέχρι το τέλος του έτους.

Η

Σάντος με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι πρότεινε στον Ρομπίνιο διετές συμβόλαιο. Καθώς υφίσταται το πρόβλημα αδυναμίας εγγραφής των νέων παικτών ο Ρομπίνιο θα αμείβεται τους μέχρι το τέλος του 2020 (Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος) με το συμβολικό ποσό του 1,5 ευρώ τον μήνα (υπάρχει νομική δικλείδα που το επιτρέπει σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα media).

Από το 2021 και με την ελπίδα ότι θα έχει διευθετηθεί το χρέος, θα αλλάξουν οι απολαβές του και θα λαμβάνει 76.000 ευρώ μηνιαίως ή 912.000 ευρώ ετησίως.

O πρόεδρος της Σάντος υποστήριξε ότι θα έχει συνάντηση με τη δικηγόρο και εκπρόσωπο του παίκτη, Μαρίσα Αλίζα, ενώ και ο πρώην παίκτης της Ρεάλ, επιθυμεί να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε και είναι θέμα χρόνου η συμφωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα