Ο Πετρ Τσεχ δεν έφυγε ποτέ από την εστία

Στις φλέβες του Πετρ Τσεχ ρέει αίμα γκολκίπερ… Είναι τόσο έντονο στο DNA του που ο Τσέχος συνεχίζει να υπερασπίζεται εστία, παρότι διέκοψε την καριέρα του στο ποδόσφαιρο. Όχι, ο Τσεχ δεν παίζει σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αλλά μεταπήδησε σε άλλο άθλημα!

Ο Τσεχ είναι παίκτης στο χόκεϊ επί πάγου, στο ημιεπαγγελματικό πρωτάθλημα της Βρετανίας. Ο Τσεχ ανήκει στο δυναμικό της Guilford Phoenix, η οποία

είναι θυγατρική της Guilford Flames, που συμμετέχει στην επαγγελματική κατηγορία της χώρας.

Ο Τσεχ έκανε το ντεμπούτο του το απόγευμα της Κυριακής (13/10) εναντίον της Swindon Wildcats και οδήγησε τη Guilford Phoenix στη νίκη στη διαδικασία των πέναλτι, μετά το ισόπαλο 2-2 στη διάρκεια.

Με τη γενικότερη απόδοση του και με μία απόκρουση στα πέναλτι, ο Τσεχ αναδείχτηκε MVP. «Ελπίζω να βοηθήσω αυτό το νεανικό σύνολο να πετύχει τους στόχους του στη σεζόν, να νικήσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε και εγώ να παίξω πολλά παιχνίδια» δήλωσε ο Τσεχ.

Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει το προστατευτικό κράνος που φόρεσε ο Πετρ Τσεχ στο παιχνίδι. Στη μία πλευρά απεικονίζει το σήμα της Τσέλσι και στην άλλη το σήμα της Άρσεναλ, των δύο ομάδων του Λονδίνου με τις οποίες μεγαλούργησε ο 37χρονος τερματοφύλακας!

View this post on Instagram

It was such an awesome paint ride to paint and create Petr Cech’s goalie mask! Storytelling in every detail of the mask ⭐️ @petrcech #DaveArt #DaveArtFamily #DaveArtTheCradleOfCreativity

A post shared by David Gunnarsson (@daveart) on Oct 14, 2019 at 2:01am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα