«Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει πρόταση για τον Ονγκεντά» (vids)

00:07 16/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Ένα νέο όνομα ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα με τους παίκτες που φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, με τους Γάλλους να φέρνουν στο «ασπρόμαυρο» προσκήνιο τον επιθετικό της Μποτοσάνι, Έρβιν Ονγκεντά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «mercato365.com», ο Δικέφαλος του Βορρά ενδιαφέρεται για τον 24χρονο στράικερ της ρουμάνικης ομάδας και μάλιστα ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του. Ο βραχύσωμος άσος (1.69), ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως περιφερειακός επιθετικός αλλά και ως αριστερό εξτρέμ, προέρχεται

από μια γεμάτη σεζόν, στην οποία έπαιξε σε 38 αγώνες, έχοντας με τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το εν λόγω ρεπορτάζ από τον ΠΑΟΚ μπλέκει στην υπόθεση και την Γαλατάσαραϊ, η οποία επίσης φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του. Όπως και να έχει, όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να καλύψει τις απαιτήσεις της Μποτοσάνι, με την οποία ο Ονγκεντά δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Ο 24χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Παρί Σεν Ζερμέν, καταγράφοντας 16 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, έχοντας δύο γκολ και τρεις ασίστ. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός σε Μπαστιά Τσβόλε και Μούρθια, ενώ από το 2018 ανήκει στην Μποτοσάνι.

Δείτε τον εν δράσει:

Keywords
Τυχαία Θέματα