«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ντιέγκο Ρέγιες»

19:25 7/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «10» για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντιέγκο Ρέγιες επιβεβαίωσε απόλυτα ο μάνατζερ του Μεξικανού σέντερ μπακ, Ματίας Μπούνγκε.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του 26χρονου κεντρικού αμυντικού της Φενερμπαχτσέ, σε δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή στο μεξικάνικο «Medio Tiempo» ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός όντως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντιέγκο Ρέγιες,

όπως επίσης και αρκετές ακόμα ομάδες. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για το μέλλον του παίκτη».

Οι δηλώσεις του Ματίας Μπούνγκε επιβεβαιώνουν στο έπακρον το ρεπορτάζ του «10», το οποίο την περασμένη Δευτέρα σας αποκάλυψε ότι ο Ντιέγκο Ρέγιες βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Μεξικανός σέντερ μπακ έχει το προφίλ που αναζητά ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος θεωρεί ότι ο άσος της Φενερμπαχτσέ έχει την εμπειρία, αλλά και την ποιότητα για να ανεβάσει επίπεδο την «ερυθρόλευκη» άμυνα.

Ο 26χρονος ξεκίνησε την καριέρα του στην Κλαμπ Αμέρικα, ενώ στη συνέχεια ήρθε στην Ευρώπη για την Πόρτο. Το 2018 μετακόμισε στην Τουρκία για χάρη της Φενέρ, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε. Το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ισπανία με τη φανέλα της  Λεγκανιές του Δημήτρη Σιόβα και πλέον ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς δεν επιθυμεί την παραμονή του στην τουρκική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός καλοβλέπει την περίπτωσή του, ενώ οι Ερυθρόλευκοι  έχουν ενημερωθεί επίσης για τις απαιτήσεις της Φενέρ, αλλά και για τη θετική διάθεση του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα…

Keywords
Τυχαία Θέματα