Ο Νούνο Νο1 φαβορί να διαδεχθεί τον Έμερι στον πάγκο της Άρσεναλ (pic)

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο βρίσκεται στην κορυφή των bookers, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Άρσεναλ τις επόμενες μέρες.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και οι διοικούντες των «κανονιέρηδων» σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο της απόλυσης. Οι Λονδρέζοι έχουν να νικήσουν έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας μόλις δύο βαθμούς στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της Premier League.

Στο τελευταίο παιχνίδι της

Άρσεναλ με την Σαουθάμπτον, οι Λονδρέζοι πήραν στα τελευταία λεπτά την ισοπαλία (2-2), κινδυνεύοντας να ηττηθούν από την ομάδα που βρίσκεται στην 19η θέση της βαθμολογίας. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Έμερι θα ακολουθήσει τον δρόμο του Ποκετίνο, βλέποντας τη θητεία του να τελειώνει μόλις 1,5 χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ποιος είναι το επικρατέστερος τεχνικός για να διαδεχθεί τον Έμερι; Σύμφωνα με τις αγγλικές στοιχηματικές εταιρίες ο τεχνικός της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο είναι το απόλυτο φαβορί.

Ο Πορτογάλος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στους «Λύκους» βγάζοντας πέρσι στην Ευρώπη την ομάδα, ενώ και τη φετινή χρονιά έχει την Γουλβς στην πέμπτη θέση, έπειτα από 13 αγωνιστικές.

Τον ακολουθεί με απόδοση 4/1 ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι που βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά την αποχώρηση από την Γιουβέντους και έπειτα ο Μίκελ Αρτέτα με 7/1.

8/1 απόδοση συγκεντρώνει ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ενώ πιο πίσω είναι η πάλαι ποτέ δόξα της ομάδας, Φρέντι Λιούνγκμπεργκ (10/1). Τη λίστα κλέινουν οι Ράφα Μπενίτεθ, Έντι Χάου, Πατρίκ Βιεϊρά, Νίκο Κόβατς και Μπρένταν Ρότζερς.

Οι φίλαθλοι της Άρσεναλ πάντως σε πρώτο στάδιο, αντιδρούν στα social media κατά του Ουνάι Έμερι, πιέζοντας την διοίκηση να προχωρήσει άμεσα στην απόλυση του Ισπανού.

Ένα χαρακτηριστικό  tweet λέει συγκεκριμένα: «Αγαπητή Άρσεναλ, πόσα tweets χρειάζονται για να σας πείσουν να απολύσετε τον Έμερι;».

Σύμφωνα με τους Άγγλους συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο Έμερι είναι ο πρώτος επικρατέστερος για να «κουνήσει μαντήλι» μετά τον Μάρκο Σίλβα και τον Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα