Ο Φετφατζίδης είπε «όχι» σε 5.500.000 € για 2,5 χρόνια!

12:05 19/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Θυμάστε που είχαν προκύψει διάφορα δημοσιεύματα πως η Αλ Ουάχντα ήρθε στην Ελλάδα για να μιλήσει με την ΑΕΚ για τον Μάνταλο; Μπαρούφες. Όπως σας το γράφω. Μπαρούφες. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είχε άλλον στόχο στην Ελλάδα. Και αυτός αποδείχθηκε πριν από λίγες ημέρες. Και δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Φετφατζίδη. Για τον οποίο κατέθεσε επίσημη πρόταση. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Η

ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αναζητούσε ένα δεκάρια, που να παίζει και εξτρέμ, να σκοράρει, να βγάζει ασίστ και γενικώς να είναι «σημείο αναφοράς». Αμέσως το όνομα του «Φέτφα» μπήκε στην κορφή της λίστας. Καθώς, πέραν της σπουδαίας χρονιάς που πραγματοποιεί φέτος (21 ματς, 2 γκολ, 8 ασίστ), είναι και παίκτης που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο της Αραβικής Χερσονήσου, μετά τα σχεδόν δύο χρόνια πέρασε στην Αλ Αχλι της Σαουδικής Αραβίας.

Μέσω ενός Ούγγρου ατζέντη και του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή, Γιάννη Ευαγγελόπουλου, η πρόταση έφτασε στα γραφεία του Αρη. Επίσημη πρόταση, ύψους 2.000.000 €, όπως παραδέχθηκε και η ίδια η ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα η Αλ Ουάχντα, προσέφερε ένα ασύλληπτο συμβόλαιο στον Φετφατζίδη. Για τα επόμενα 2,5 χρόνια, καθαρές απολαβές 5.500.000 ευρώ! Χωρίς σε αυτά τα χρήματα να περιλαμβάνονται τα έξτρα μπόνους.

Και όταν λέμε μπόνους, εννοούμε «τρελά» μπόνους. Ητοι: 5.000 € η συμμετοχή άνω των 25 λεπτών, 5.000 € το γκολ, 5.000 η ασίστ, ο συνδυασμός 10 γκολ + 10 ασίστ 150.000 € έξτρα! Και πολλά ακόμη, μπόνους επίτευξης στόχων κλπ!

Κι όμως, ο Φετφατζίδης αποφάσισε να πει «όχι» στην πρόταση των Αράβων. Ελπίζοντας ότι θα βρει μια καλή ευκαιρία σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Με τη διαφορά, βεβαίως, πως όπου κι αν πάει, δεν θα πάρει ούτε το 1/3 αυτών που του προσέφερε η ομάδα του Χιμένεθ!

Keywords
Τυχαία Θέματα