Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής βοηθάει το τμήμα βόλεϊ

00:54 15/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ο Ερασιτέχνης προσπαθεί να βοηθήσει στη συγκέντρωση κεφαλαίων. Για αυτό εξέδωσε ανακοίνωση και κάλεσε τον κόσμο να συνδράμει με διάφορους τρόπους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΓΣ Ηρακλής:

«Στηρίζουμε την ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή. Το τμήμα αντιμετωπίζει μεν δυσκολίες, στεκόμαστε όμως στο
πλάι του για να τις ξεπεράσει και να προχωρήσει και πάλι μπροστά!

Από αύριο (Τετάρτη 15 Ιανουαρίου) θα τεθούν σε κυκλοφορία εισιτήρια των 50 ευρώ (διαρκείας) και των 20 ευρώ με τα οποία μπορείτε κι εσείς να ενισχύσετε το τμήμα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Iraklis Volleyball 2015 Hellas, το τμήμα αποφάσισε:

1: Να κυκλοφορήσει εισιτήριο διαρκείας του δεύτερου γύρου (50€)

2: Θα τυπωθούν χίλια εισιτήρια των (20€) με τα οποία ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθήσει τους τέσσερις εντός έδρας αγώνες ( με Φοίνικα Σύρου, Εθνικό Αλεξανδρούπολης κύπελλο, Εθνικό Αλεξανδρούπολης πρωτάθλημα και Ελπίδα Αμπελοκήπων)

3: Γίνεται έκκληση σε όποιον θέλει να βοηθήσει την ομάδα είτε καταθέτοντας κάποιο ποσό, είτε να βοηθήσει σε μορφή διαφημίσης- χορηγίας περνώντας από το Κατσάνειο Γυμναστήριο ή επικοινωνώντας στο 2310. 207-715.

Η διάθεση των εισιτηρίων των 20€ αλλά και των εισιτηρίων διαρκείας 50€ θα ξεκινήσει από το Κατσάνειο Γυμναστήριο την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου.Ο ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2015 και οι φορείς που παρευρέθησαν στη σύσκεψη, καλούν τον κάθε Ηρακληδέα να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το τμήμα που μας έχει κάνει περήφανους.

Ηρακλής Θεσσαλονίκης 1908, 111 Χρόνια Αγώνων, Ιστορίας, Αξιοπρέπειας».

Keywords
Τυχαία Θέματα