«Ο Μπερμπάτοφ έχει μόνο καλές αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ»

20:07 24/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Μόνο όμορφες αναμνήσεις έχει ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ κάτι που επιβεβαίωσε και ο επί σειρά ετών ατζέντης του, Εμίλ Ντάντσεφ, ο οποίος ευχήθηκε «καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ»!

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο Metropolis 95.5:

«Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς ο Ντίμιταρ τελείωσε την καριέρα του. Όμως κάθε πράγμα έχει το τέλος του. Η απόφαση ήταν δική του. Η καρδιά του δύσκολα θα το είπε. Δε θέλω να μιλάω εξ ονόματος του. Πιστεύω

ότι θα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη θέση».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έχει καλές εντυπώσεις από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος τον υποδέχθηκε με μεγάλη ανταπόκριση και μπορεί να μην κατάφερε να μείνει χρόνια στην ομάδα αλλά έχει μόνο καλές εντυπώσεις και αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ. Ξέρετε ότι ως σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί παιχνίδια σε όλο τον κόσμο και τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ.

Δεν ξέρω εάν θα έρθει. Όταν βρει χρόνο θα έρθει και μακάρι να έρθουμε και μαζί για να δούμε ένα αγώνα και να κερδίσει η ομάδα. Έχουμε καλές σχέσεις με τον κόσμο στον ΠΑΟΚ. Είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ. Έχει φίλους και κόσμο που τον αγαπά».

Για τον Τούντορ: «Δεν θέλω να κάνω την ανάλυση για ό,τι έγινε. Εκείνος ήθελε να βοηθάει τον προπονητή και τους νέους παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα