Ο Άλισον θα επιστρέψει από μέσα Οκτωβρίου στη δράση

21:23 13/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Άλισον τραυματίστηκε στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ με τη Νόριτς βγαίνοντας ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο τραυματισμός στη γάμπα στάθηκε ικανός να του στερήσει την παρουσία στις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ για αρκετό χρονικό διάστημα, αν υπολογίσουμε ότι ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει μετά την επόμενη διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Το γεγονός επιβεβαίωσε, ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό να αναφέρει σχετικά: «Η κατάστασή του βελτιώνεται αλλά δεν μπορούμε να τον πιέσουμε. Ήταν ένας σοβαρός τραυματισμός, αλλά

τώρα πάει πολύ καλύτερα. Δεν ξέρουμε ακριβώς πόσο καιρό θα μείνει εκτός ακόμα, αλλά ο στόχος πάντα ήταν να επιστρέψει μετά την επόμενη διακοπή».

Αν η εκτίμηση επιβεβαιωθεί, ο Άλισον θα χάσει τα ματς του αγγλικού πρωταθλήματος με Νιούκαστλ, Τσέλσι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Λέστερ, τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ με Νάπολι και Ζάλτσμπουργκ, καθώς και τον αγώνα του Λιγκ Καπ απέναντι στην ΜΚ Ντονς.

Το «κενό» του Άλισον, θα συνεχίσει να καλύπτει, ο Αντριάν, με τον Ισπανό να κάνει αξιοπρεπείς εμφανίσεις μέχρι στιγμής με την φανέλα των «Reds».

Keywords
Τυχαία Θέματα