Ο Αλαφούζος εναντίον του Παναθηναϊκού!

19:11 3/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Είναι ίσως ο μοναδικός παράγοντας – όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά – σε ολόκληρο τον κόσμο που εκθέτει σε τόσο μεγάλο βαθμό ανθρώπους τους οποίους… πληρώνει. Βγάζει στη… σέντρα ανθρώπους που εργάζονται στην ομάδα την οποία διοικεί. Και διατηρούν ακέραια την αξιοπρέπειά τους, παρά το γεγονός πως γνωρίζουν πως στις 20 Ιουλίου δε θα είναι στον σύλλογο.

Το πιο… απίθανο απ’ όλα; Ο Αλαφούζος πηγαίνει κόντρα στην ίδια του την ομάδα. Κόντρα στον Παναθηναϊκό. Με όσα είπε ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας. Όταν στριμώχτηκε

άρχισε να λέει πως θα διώξει τον Δώνη και πως διαφωνεί με τον Αγγελίνα που μίλησε για διαιτητική αδικία εναντίον του Παναθηναϊκού. Απίστευτα πράγματα από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, που στο… όνομα της φιλίας του με τον Σαββίδη και τον Μελισσανίδη υπηρετεί άλλα συμφέροντα και όχι της ομάδας του.

Και παρά το γεγονός πως κάποιοι υπάλληλοί του στα media που δεν έχουν ιδέα για το πώς νιώθει ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αλαφούζο, προσπάθησαν να τον υπερασπιστούν γράφοντας ότι επιστρέφει στη συνείδηση των Παναθηναϊκών, εντούτοις η αλήθεια είναι ότι ο Έλληνας εφοπλιστής υπέπεσε σε ένα ακόμα «φάουλ» και του το χρεώνουν οι οπαδοί της ομάδας. Οι οπαδοί που εδώ και χρόνια ζητάνε από τον Αλαφούζο να φύγει από την ομάδα τους, η οποία λόγω των δικών του χειρισμών έφτασε μια ανάσα από τον υποβιβασμό και σώθηκε επειδή οι άλλες ομάδες ψήφισαν την αλλαγή του νόμου.

Τι είπε ο Αλαφούζος χθες; Έλεγε πως τα τρία τελευταία χρόνια η διαιτησία είναι καλή, πως τίποτα δε συμβαίνει στο χώρο του ποδοσφαίρου, πως όλα γίνονται σωστά και… τίμια. Ξεχνώντας, προφανώς, πόσες φορές ο Παναθηναϊκός έπεσε θύμα της… εξυγίανσης. Ξεχνώντας πως φέτος μετά το ματς στην Τούμπα έβγαλε επίσημη ανακοίνωση εναντίον της διαιτησίας. Όπως είχε κάνει το ίδιο και μετά την ήττα από την Ξάνθη στη Ριζούπολη.

Κι όταν του είπαν ότι ο Δώνης έχει κάνει πολλές φορές παράπονα για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι διαιτητές τον Παναθηναϊκό, η απάντησή του ήταν πως «είναι ο προπονητής μας, που του έχουμε ζητήσει να φύγει».

Ο Αλαφούζος, μάλιστα, δεν ντράπηκε να διαφωνήσει ακόμα και με την πιο πρόσφατη διαιτητική «πιστολιά» που δέχτηκε η ομάδα του, στο ματς με τον Άρη. Εκεί που ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Καμπετσή για υποτιθέμενο φάουλ του Μακέντα πάνω στον Ματίγια. Μια φάση που ο βοηθός του Δώνη, Μάκης Αγγελίνας, τη σχολίασε λέγοντας ότι δε μέτρησε καθαρό γκολ, με τον Αλαφούζο να απαντά πως εκείνος έχει διαφορετική γνώμη από τον Έλληνα προπονητή!

Σε μια φάση που ακόμα και οι αντίπαλοι παραδέχονταν πως έχει γίνει λάθος, ο Αλαφούζος είπε δημόσια πως η ομάδα του δεν αδικήθηκε.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε μια κατάθεση που εκτός από τα «δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα, δε θυμάμαι, υποθέτω», λειτούργησε σαν… εχθρός του Παναθηναϊκού. Δεν είναι η πρώτη φορά. Αλλά σίγουρα, για όσους δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στον κόσμο του Παναθηναϊκού και γράφουν… φύκια για το αφεντικό τους, ο Αλαφούζος όχι μόνο δεν επιστρέφει στη συνείδηση του κόσμου, αλλά πέφτει ακόμα πιο χαμηλά στα μάτια των οπαδών.

Keywords
Τυχαία Θέματα