Παναθηναϊκός: Νίκη στη Λάρισα σημαίνει… πλέι οφ

19:11 24/1/2020 - Πηγή: To10.gr

3 Νοεμβρίου 2019 – 24 Ιανουαρίου 2020. 12 αγώνες πρωταθλήματος. Έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες, μία ήττα. Ο Παναθηναϊκός έχει εδραιωθεί πλέον στην τέταρτη θέση, πιστοποιώντας και βαθμολογικά την αγωνιστική του άνοδο. Το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει. Την αποτελεσματικότητά του.

Μία ήττα, στο Καραϊσκάκη, στα 12 τελευταία παιχνίδια του. Τρεις σερί νίκες με μηδέν παθητικό μέσα σε δέκα μέρες. Ποια ομάδα τον κέρδισε τελευταία φορά, πριν το Καραϊσκάκη; Η αυριανή του αντίπαλος, η Λάρισα,

σε εκείνο το 2-1 του πρώτου γύρου, με τον Παναθηναϊκό να φεύγει με πολλά παράπονα από τη διαιτησία από το γήπεδο.

Ένας γύρος λοιπόν. Με τον Παναθηναϊκό της παρούσας χρονικής περιόδου να μην έχει καμία σχέση σαν ομάδα με τότε, στα τέλη Οκτωβρίου, που δυσκολευόταν σε κάθε του παιχνίδι. Μια ομάδα διαφορετική, που μπαίνει στο γήπεδο και επιβάλλεται του αντιπάλου της, που κερδίζει τα παιχνίδια με ευκολία, όπως έκανε διαδοχικά με Πανιώνιο, Ξάνθη και Ατρόμητο. Ενδιάμεσα και με τα Γιάννενα. Όχι με ευκολία, αλλά με τρόπο εντυπωσιακό, με τρία γκολ σε ένα ημίχρονο.

Το αυριανό ματς στο «AEl FC Arena» μοιάζει με… match ball για τα πλέι οφ. Για την οριστικοποίηση της εισόδου του στην πρώτη εξάδα, που θα τον στείλει στη διαδικασία των… ντέρμπι με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Θα του δώσει το «μαξιλαράκι» ασφαλείας εν όψει των ντέρμπι που έρχονται με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά το πιο σημαντικό; Θα τον κάνει να ανασάνει και να τον στείλει χωρίς το… άγχος του πρωταθλήματος στα ματς με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Τα πλάνα του Δώνη

Οσον αφορά τα αγωνιστικά εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με την ΑΕΛ, ο Δώνης δύσκολα θα αλλάξει κάτι στα πρόσωπα που είδαμε με τον Ατρόμητο, με εξαίρεση φυσικά τον Ινσούα που είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει.

Ο Χατζηθεοδωρίδης αναμένεται να πάρει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας. Από ‘κει και πέρα, ο Διούδης θα είναι στα γκολπόστ, Γιόχανσον, Πούγγουρας και Σένκεφελντ οι άλλοι τρεις της άμυνας, Κουρμπέλης, Ανουάρ και Δώνης στον άξονα της μεσαίας γραμμής, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ και Μακέντα μεσοεπιθετικά. Ο Μπουζούκης επέστρεψε στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, αφού έχει χάσει προπονήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα