Νίκη για τη Γιουνάιτεντ στο Βελιγράδι, επικά φινάλε σε Ρώμη και Βέλγιο

Πολλά γκολ και αρκετά ενδιαφέρουσα εξέλιξη υπήρξε στα περισσότερα παιχνίδια του… πρώτου πιάτου της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα… είδε όλα στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν, καθώς μπορεί να νίκησε με 1-0 αλλά η αλήθεια είναι πως πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές σε μία «καυτή» έδρα. Η Παρτιζάν συνολικά μέτρησε 15 τελικές αλλά ήταν οικτρά αναποτελεσματική με αποτέλεσμα

να μην μπορέσει να βρει δίχτυα, κάτι που έκανε όμως η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με μόλις πέντε τελικές σε όλο το ματς.

Το γκολ της νίκης για τους «κόκκινους διάβολους» πέτυχε ο Αντονί Μαρσιάλ στο 43′, λύνοντας τελικά τον «γόρδιο δεσμό». Η Γιουνάιτεντ με αυτή τη νίκη έφτασε τους 7 βαθμούς στον όμιλό της, με την Παρτιζάν να μένει στους πόντους και την Άλκμααρ να παίρνει πλέον προβάδισμα πρόκρισης, καθώς την ίδια ώρα επικράτησε με 6-0 της Αστάνα. Στους 5 βαθμούς οι Ολλανδοί.

Το ματς της Καραμπάγκ με τον ΑΠΟΕΛ στο Αζερμπαϊτζάν είχε πολλές διακυμάνσεις, καθώς οι γηπεδούχοι μπορεί να προηγήθηκαν με τον Κουιντάνα στο 13′, αλλά η απάντηση ήταν διπλή από την κυπριακή ομάδα. 1-1 ο Ιωάννου στο 29′ και 1-2 ο Χαλένιους στο 45′. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το τρίποντο, καθώς στο 59′ ο Αΐλτον ισοφάρισε για το τελικό 2-2.

Η Σεβίλλη για τον ίδιο όμιλο (1ο) αγωνίζεται αυτή την ώρα κόντρα στη Ντουντελάνζ και με νίκη θα φτάσει στους 9 βαθμούς, η Καραμπάγκ είναι 2η με 4 πόντους, η Ντουντελάνζ έχει 3 και ο ΑΠΟΕΛ πήρε απόψε τον πρώτο του πόντο.

Τέλος, είχαμε και δύο ματς με επικά φινάλε. Η Ρόμα προηγούταν στην έδρα της με 1-0 της Γκλάντμπαχ χάρη σε γκολ του Τζανιόλο από το 32′, αλλά στο 95′ ο Στιντλ με εκτέλεση πέναλτι έδωσε έναν «χρυσό» βαθμό στη γερμανική ομάδα. Στο Γάνδη-Βόλφσμπουργκ οι Γερμανοί προηγήθηκαν με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο για τους γηπεδούχους μείωσε ο Γιάρεμτσουκ στο 41′ και το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 94′.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των 19:55:

Καραμπάγκ – ΑΠΟΕΛ 2-2

Πόρτο – Ρέιντζερς 1-1

Γιουνγκ Μπόις – Φέγενορντ 2-0

Γάνδη – Βόλφσμπουργκ 2-2

Σεντ – Ετιέν – Ολεξάντρια 1-1

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φερεντσβάρος 0-1

Λουντογκόρετς – Εσπανιόλ 0-1

Ρόμα – Γκλάντμπαχ 1-1

Μπασάκσεχιρ – Βόλφσμπεργκερ 1-0

Μπεσίκτας – Μπράγκα 1-2

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Γουλβς 1-2

Παρτιζάν – Μαν. Γιουνάιτεντ 0-1

Άλκμααρ – Αστανά 6-0

Keywords
Τυχαία Θέματα