Μιλόγεβιτς: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά μας» (vid)

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του στις δηλώσεις του μετά το ματς και αφού αποθέωσε τους οπαδούς των δύο ομάδων για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, ευχήθηκε καλή συνέχεια στους Πειραιώτες για το Europa League.

Αναλυτικά:

«Είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε. Εμείς χάσαμε το δικό μας πέναλτι, ο Ολυμπιακός όχι. Τα πράγματα είναι απλά… Ξέραμε πως είναι δύσκολο

το έργο μας, έχουν αντιμετωπίσει δυσκολίες πολλές μεγάλες ομάδες σε αυτό το γήπεδο. Ήμασταν καλά διαβασμένοι για να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Υπάρχει πίκρα, αλλά έτσι είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο. Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό, η ατμόσφαιρα ήταν σούπερ και από τους οπαδούς του Ολυμπιακού της Θύρας 7 αλλά και από τους δικούς μας. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο από εδώ και πέρα», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Εμείς συνεχίζουμε, έχουμε ένα ματς ακόμη στο πρωτάθλημα και μετά διακοπή. Η ομάδα μου παίζει από τον Ιούνιο λόγω των προκριματικών, αυτό ήταν το 34ο παιχνίδι μας ήδη μέσα στη σεζόν. Εμείς στην ενδεκάδα μας είχαμε δύο ξένους και όλοι οι άλλοι είναι Σέρβοι. Δεν έχουμε τόσο μεγάλη εμπειρία και έχουμε το μικρότερο μπάτζετ από όλες τις ομάδες στο Champions League. Είναι μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στο σερβικό πρωτάθλημα και το Champions League. Όμως είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά μας».

Για το ενδεχόμενο να δουλέψει ξανά στην Ελλάδα: «Κακά τα ψέματα, είμαι πάρα πολύ κουρασμένος… Θα δω. Λατρεύω την Ελλάδα, είμαι και Έλληνας πλέον. Είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Εμείς οι προπονητές είμαστε με την βαλίτσα στο χέρι. Όλα είναι πιθανά στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα