Μια ψηφοφορία που κανείς δεν ξέρει αν έγινε στον ΕΣΑΚΕ

22:46 21/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον ΕΣΑΚΕ. Μια ψηφοφορία, για ένα προαποφασισμένο αποτέλεσμα ξεκίνησε ως… ομόφωνη, ο Παναθηναϊκός υποστήριξε ότι ψήφισε λευκό, στην ΑΕΚ έχουν γίνει… μαλλιά κουβάρια, ο ΕΣΑΚΕ

επισήμως δίνει ότι κάτι άλλο έγινε. Ότι ο Παναθηναϊκός ψήφισε λευκό και η ΑΕΚ δεν ψήφισε (αλήθεια, γιατί δεν ψήφισε;). Κι έρχεται ο Βαγγέλης Τσάπας να δηλώσει στον Sport FM: «Δεν έγινε ψηφοφορία για τον πρωταθλητή. Αναφέρθηκε πως θα είναι ο ΠΑΟ».

Η αλήθεια είναι πως δημιουργήθηκε μια επιτροπή, η οποία θα φέρει προτάσεις για την τελική ψηφοφορία, εκεί όπου θα ληφθούν κι οι οριστικές αποφάσεις. Η συζήτηση για τον πρωταθλητή ήταν κάτι σαν… εκδήλωση ενδιαφέροντος, σαν σφυγμομέτρηση. Όπως, άλλωστε, δήλωσε ο παράγοντας του Ιωνικού Νικαίας, για το να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα είχε ληφθεί προ καιρού η απόφαση.

Ως εκ τούτου είναι εμφανές ότι αυτό που αρχικά παρουσιάστηκε ως ένας θρίαμβος και μια ομόφωνη απόφαση, εξελίσσεται σε… βραχνά, καθώς για λόγους πολιτικής κάποιοι διαχωρίζουν τη θέση τους (όπως επιχειρεί ο Σταύρος Δουβής, αλλά δεν πείθει), άλλοι θέλουν και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη (Παναθηναϊκός), ενώ στην πραγματικότητα ΔΕΝ έγινε καν ψηφοφορία.

Μιλάμε για άθλιες μεθοδεύσεις, που δείχνουν την κατρακύλα της λίγκας. Και βέβαια, σε όλα αυτά δεν υπάρχει πουθενά ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο δια του νόμου πρόεδρος της λίγκας. Αν στο 2020 δεν μπορούν μεταξύ τους να αποφασίσουν αν έγινε η ψηφοφορία και ποιο ήταν το αποτέλεσμά της, αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε να κάνουμε με την πιο άθλια διοίκηση από καταβολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα