Μεγάλο ματς στην Κρήτη, «μάχη» στον Βόλο

08:04 9/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Δέκατη στροφή στην Super League αυτό το Σαββατοκύριακο και τελευταία πριν την διακοπή του Νοεμβρίου για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ξεκινάει με δύο ματς το Σάββατο όπου το καθένα έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Βόλος – Παναιτωλικός 17:15

Σημαντικό ματς στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο να υποδέχεται τον Παναιτωλικό με τις δύο ομάδες να βρίσκονται έκαστες σε πολύ κακό φεγγάρι. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πέντε σερί ήττες και έχουν μείνει πολύ

πίσω μετά το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ενώ οι Αγρινιώτες δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη ακόμη, έχοντας τρεις βαθμούς με ισάριθμες ισοπαλίες.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό, ο Βόλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα ενώ για τον Παναιτωλικό εκτός θα είναι ξανά ο Μοράρ που τελεί υπό καθεστώς «σιωπηρής τιμωρίας» από την ομάδα.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 19:30

To πιο σημαντικό ματς της ημέρας αλλά και ένα από τα σημαντικότερα της αγωνιστικής είναι αυτό του «Γεντί Κουλέ» ανάμεσα σε μια από τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, τον ΟΦΗ και τον επί 44 σερί παιχνίδια αήττητο ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Σίμος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, πέραν των γνωστών απουσιών του Μιγκέλ Μεγιάδο και του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη και φιλοδοξεί να δει την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες μετά την ήττα με 3-2 από την ΑΕΛ στην Λάρισα.

Όσο για τον ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Κρήτη με 20μελή αποστολή στην οποία δεν είναι ο Ζοσέ Μαουρίτσιο που κρίθηκε ανέτοιμος αλλά και οι Φερνάντο Βαρέλα και Πόντους Βέρνμπλουμ. Την τελευταία στιγμή μπήκε στην αποστολή ο Λάζαρος Λάμπρου αφού ο Κάρολ Σφιντέρσκι ταλαιπωρείται από ίωση και είναι αμφίβολο αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Οι «ασπρόμαυροι» φυσικά δεν θέλουν τίποτα άλλο πέραν της νίκης καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες μετά και το 2-2 με τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Σάββατο 09 Νοεμβρίου, 2019 

17:15 Βόλος – Παναιτωλικός Novasports 1

19:30 ΟΦΗ –  ΠΑΟΚ Novasports 2

Κυριακή 10 Νοεμβρίου, 2019

15:00 Άρης – Αστέρας Τρίπολης Novasports 1

17:00 ΞάνθηΠανιώνιος ΕΡΤ Sports

17:15 Ολυμπιακός – Ατρόμητος Novasports 2

19:30 ΠαναθηναϊκόςAEK Novasports 1

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, 2019

19:30 ΑΕΛΛαμία Novasports 1

Keywords
Τυχαία Θέματα