Ματσάρες σε Νάπολη και Λονδίνο

10:53 25/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (25/2) η φάση των «16» του Champions League, όπου περιλαμβάνει δυο πολύ μεγάλες αναμετρήσεις σε Ιταλία και Αγγλία.

Στη Νάπολη, η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να πηγαίνει στον τόπο και στο γήπεδο (Σαν Πάολο) όπου μεγαλούργησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Στο έτερο παιχνίδι της βραδιάς, η Τσέλσι φιλοξενεί την Μπάγερν στο

Στάμφορντ Μπριτζ σε ένα κλασικό ζευγάρι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Τσέλσι είναι από τις πιο ασταθείς ομάδες φέτος, αλλά κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι είναι αήττητη με γερμανικές ομάδες εντός έδρας. Συγκεκριμένα σε 9 ματς στο γήπεδό της μετράει 6 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Η Μπάγερν μοιάζει το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, προερχόμενη από 6/6 στον όμιλο, όπου συμμετείχε και ο Ολυμπιακός. Οι Βαυαροί είναι αήττητοι στα τελευταία 12 εκτός έδρας παιχνίδια στο Champions League, με 9 νίκες και 3 ισοπαλίες!

Η Μπαρτσελόνα λοιπόν, όσον αφορά την αναμέτρηση του Σαν Πάολο, κοντράρεται πάλι με τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος την είχε αποκλείσει πριν από δύο χρόνια ως ποδοσφαιριστής της Ρόμα. Σε καλό φεγγάρι οι Παρτενοπέι, οι οποίοι τερμάτισαν 2οι, αλλά αήττητοι στον 5ο όμιλο, έναν βαθμό πίσω από τη Λίβερπουλ.

Η Μπαρτσελόνα, η οποία ήταν 1η στον 6ο όμιλο θέλει να κάνει απόψε το πρώτο βήμα, ελπίζοντας ότι ο Μέσι θα έρθει με κεκτημένη ταχύτητα από το καρέ τερμάτων, που πέτυχε απέναντι στην Έιμπαρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα