Μαραντόνα: «Καταδικάζω το πραξικόπημα κατά του Μοράλες»

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έχει πολιτικοποιηθεί έντονα και έχει ταχθεί υπέρ των αριστερών κινημάτων και ηγετών στην Λατινική Αμερική. Από τον Φιντέλ Κάστρο στην Κούβα και τον Ούγκο Τσάβες στη Βενεζουέλα, μέχρι τον Έβο Μοράλες στη Βολιβία. Μάλιστα, η παραίτηση του τελευταίου από την προεδρία της χώρας μετά την έκκληση του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, προκάλεσε την διαδικτυακή παρέμβαση του Μαραντόνα.

Ο Αργεντίνος σταρ εξέφρασε την συμπαράσταση του στον Μοράλες και υποστήριξε ότι πρόκειται για έναν πολιτικό που έχει δουλέψει υπέρ των φτωχών στη Βολιβία. Παράλληλα με το μήνυμα του, ανάρτησε μία κοινή τους φωτογραφία, από παλαιότερη επίσκεψη του στη Λα Πας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ντιέγκο Μαραντόνα μέσω του Instagram:

«Καταδικάζω το πραξικόπημα που ενορχηστρώθηκε στη Βολιβία. Εκφράζω τη συμπαράσταση μου στο λαό της χώρας και στον Εβο Μοράλες, έναν καλό άνθρωπο, που πάντα δούλευε προς όφελος των πιο φτωχών».

View this post on Instagram

Lamento el golpe de estado orquestado en Bolivia. Sobre todo por el pueblo boliviano, y por Evo Morales, una buena persona que trabajó siempre por los más humildes. #EvoElMundoEstaContigo

A post shared by Diego Maradona (@maradona) on Nov 11, 2019 at 11:17am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα