Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ζήτησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού ο Ντε Χέα

20:44 22/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Νταβίντ Ντε Χέα θα μείνει «για πάντα» στο Μάντσεστερ, έπειτα από την πρόσφατη ανανέωσή του συμβολαίου του με την Γιουνάιτεντ. Ταυτόχρονα ο διεθνής Ισπανός ζήτησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, δείχνοντας έτοιμος να γίνει ο ηγέτης των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Ισπανός τερματοφύλακας δημιουργεί μία δυνατή σχέση αγάπης με την ομάδα του Σόλσκιερ, ανανεώνοντας για έξι ακόμα χρόνια. Έπειτα από την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στη «Manchester Evening

News» και υπογράμμισε πως ενδεχομένως  ήρθε η ώρα να γίνει ο αρχηγός της ομάδας, αποκτώντας κυρίαρχο ρόλο στα αποδυτήρια του «Old Trafford».

Τέλος δήλωσε πως αισθάνεται έτοιμος να δείξει τον δρόμο στους νέους της Γιουνάιτεντ προς την κατάκτηση τίτλων.

Αναλυτικά τα λόγια του γκολκίπερ των «κόκκινων διαβόλων»:

«Υπήρξα αρχηγός για μερικά παιχνίδια. Είναι υπέροχο να φοράς το περιβραχιόνιο ενός τέτοιου συλλόγου. Αυτή είναι η ένατη χρονιά μου στην ομάδα και κουβαλώ πλέον αρκετή εμπειρία για να αναλάβω μια τέτοια πρόκληση.

Αισθάνομαι πως είμαι σε θέση να μεταλαμπαδεύσω στους νέους τις αξίες της Γιουνάιτεντ και να βοηθήσω όσο μπορώ ώστε το κλαμπ να επιστρέψει άμεσα στους τίτλους»

 

Keywords
Τυχαία Θέματα