Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Μπρομ 1-0 : Με το ζόρι και με Φερνάντες οι Κόκκινοι Διάβολοι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε σκούρα και πάλι στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, όμως τελικά κέρδισε με 1-0 τη χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Μπρούνο Φερνάντες. Οι κόκκινοι διάβολοι κυριάρχησαν στο παιχνίδι ήταν σαφώς καλύτεροι και εντέλει πήραν το τρίποντο, έστω κι αν συνάντησαν αρκετές δυσκολίες. Πλέον ανέβηκαν στους 13 βαθμούς και με ένα παιχνίδι λιγότερο και πλησιάζουν σιγά σιγά στις πρώτες θέσεις, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να είναι και πάλι πιο ήσυχος.

Όσον αφορά το ματς, στο 2ο λεπτό ο Τζόνστον έσωσε μετά από όμορφη

εκτέλεση φάουλ του Μάτα, ενώ στο 16’ ο Ράσφορντ γύρισε στον Φερνάντες που έκανε το σουτ αλλά είδε τον τερματοφύλακα της Γουέστ Μπρομ να του λέει όχι. Στο 20’ ο Γκραντ γύρισε μέσα από την περιοχή κι έκανε το σουτ αλλά ο Ντε Χέα έσωσε εντυπωσιακά και στο 33’ ο Τάουνσεντ πρόλαβε σωτήρια τον Μαρσιάλ.

Στο 47ο λεπτό ο ρέφερι έδωσε αρχικά πέναλτι στη Γουέστ Μπρομ αλλά αφού είδε το VAR το πήρε πίσω και στο 54΄η Γιουνάιτεντ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Φούρλονγκ. Αρχικά ο Τζόνστον απέκρουσε το πέναλτι του Φερνάντες αλλά φάνηκε ξεκάθαρα στο VAR πως είχε βγει πολύ έξω από τη γραμμή του και ο Πορτογάλος με δεύτερη εκτέλεση έκανε το 1-0.

Στο 65ο λεπτό το σουτ του Ρόμπινσον έξυσε το δοκάρι του Ντε Χέα ενώ στο 67’ ο Τζόνστον είπε όχι εντυπωσιακά σε κοντινό πλασέ του Ράσφορντ και στο 71’ νίκησε και τον Μαγκουάιρ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Τέλες, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Γυάν Μπισάκα, Φρεντ, Μάτιτς, Μάτα (62’ Καβάνι), Φερνάντες, Μαρσιάλ, Ράσφορντ (78’ Φαν ντε Μπεκ).

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Τζόνστον, Μπάρτλεϊ, Ιβάνοβιτς (78’ Κροβίνοβιτς), Τάουνσεντ, Ατζαγί, Σόγιερς, Φούρλονγκ, Ντιανγκανά (62’ Ρόμπσον Κανού), Ματέους Περέιρα, Γκάλαχερ, Γκραντ (62’ Ρόμπινσον)

Περισσότερα σε λίγο…

Keywords
Τυχαία Θέματα