Λουίς Κάστρο: «Δείξαμε χαρακτήρα αλλά κάναμε λάθη»

22:46 25/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα 2-1 με την ομάδα του Αγρινίου να πληρώνει τα δύο μεγάλα λάθη του τερματοφύλακα της, Κρίστοφερ Κνετ. Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Λουίς Κάστρο αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του, τονίζοντας πως έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού στην συνέντευξη Τύπου:

Για το σημερινό παιχνίδι και το τελικό

αποτέλεσμα: «Ένα φανταστικό γήπεδο και μία πολύ καλή ατμόσφαιρα. Τέτοιου είδους παιχνίδια, η κάθε ομάδα θέλει να τα παίζει. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα φυσικά. Μας πίεσε και κάναμε μερικά λάθη.

Κάναμε κάποια μικρά λάθη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλοί και τα εκμεταλλεύτηκαν. Το αποτέλεσμα λέει ότι δεν νικήσαμε φυσικά. Παίζαμε σε ένα γήπεδο όπως αυτό της Τούμπας, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα και οι παίκτες μου προσπάθησαν να ανταποκριθούν σε αυτό το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ».

Για τον ΠΑΟΚ: «Όπως είπα, ο ΠΑΟΚ μας πίεσε προκειμένου να κάνουμε κάποια λάθη. Σκόραραν δύο γκολ, είχαν και 2-3 ακόμη καλές ευκαιρίες αλλά και εμείς είχαμε τις δικές μας στιγμές».

Για τις ευκαιρίες του Παναιτωλικού: «Δεν είχαμε απλά μία τελική, είχαμε και κάποιες άλλες ευκαιρίες όπως αυτή του Μπαϊροβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε εννιά καλές στιγμές. Παίζοντας εκτός έδρας στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, ήταν καλό αυτό που κάναμε. Είχαμε το σουτ του Φρεντ, που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια…».

Για τον παίκτη που τον δυσκόλεψε περισσότερο από τον ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν ένας παίκτης, ήταν όλη η ομάδα. Και ο Παναιτωλικός όμως έπαιξε σωστά, έπαιξε σαν ομάδα. Και οι δύο ομάδες έκαναν μία καλή εμφάνιση και είμαι ευχαριστημένος».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα: «Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, με σπουδαία καριέρα στην Πορτογαλία. Είναι η πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα. Τον γνωρίζω καλά τον Αμπέλ. Η πορτογαλική σχολή είναι από τις πιο σημαντικές στην Ευρώπη.

Υπάρχουν Πορτογάλοι στην Γαλλία, στην Αγγλία, στην Ελλάδα, παντού. Θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο επόμενο παιχνίδι, γιατί είναι για την Ευρώπη και είναι σημαντικό για την Ελλάδα να κερδίζουν οι ομάδες όταν παίζουν στην Ευρώπη. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία».

Keywords
Τυχαία Θέματα