Κύπελλο Αγγλίας: Βατή κλήρωση για Λίβερπουλ, πιο δύσκολες για Σίτι, Τσέλσι, Άρσεναλ

22:15 6/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο αρχαιότερος ποδοσφαιρικός θεσμός του ποδοσφαιρικού πλανήτη, το FA Cup, έχει βρει τηλεοπτική στέγη στην Ελλάδα, με το ONE Channel να έχει αναλάβει αποκλειστικά την μετάδοση των αγώνων της διοργάνωσης από τον 3ο γύρο μέχρι και τον μεγάλο τελικό της 23ης Μαϊου στο «Wembley».

Το Κύπελλο Αγγλίας βρίσκεται στον 3ο γύρο. Τα πρώτα ματς της συγκεκριμένης φάσης έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, με εξαίρεση

την αναμέτρηση Άρσεναλ-Λιντς που διεξάγεται αυτή την ώρα. Αξίζει να σημειωθεί πως για όσα ματς ήρθαν ισόπαλα σε αυτή τη φάση, θα υπάρξει ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα για να κριθεί η πρόκριση στον 4ο γύρο ή αλλιώς φάση των «32» της διοργάνωσης.

Η κλήρωση του 4ου γύρου του Κυπέλλου λοιπόν, διεξήχθη πριν λίγη ώρα, με την κληρωτίδα να μην αναδεικνύει κάποιο μεγάλο ντέρμπι. Η Λίβερπουλ είχε θεωρητικά την πιο εύκολη κλήρωση από τους μεγάλους, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού, Μπρίστολ Σίτι-Σριούσμπερι.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει πιο δύσκολο έργο, καθώς θα παίξει με τη Φούλαμ που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ αλλά είναι από τα φαβορί για άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουλβς την επόμενη εβδομάδα, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γουότφορντ-Τρανμίρ.

Ενδιαφέροντα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα ζευγάρια Χαλ-Τσέλσι, Σαουθάμπτον-Μίντλεσμπρο ή Τότεναμ και Γουέστ Χαμ-Γουέστ Μπρομ.

Δείτε αναλυτικά την κλήρωση του 4ου γύρου του FA Cup:

Μπρίστολ Σίτι ή Σριούσμπερι-Λίβερπουλ
Πόρτσμουθ-Μπάρνσλεϊ
Ρότσντεϊλ ή Νιούκαστλ-Όξφορντ
Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ
Μπρίστολ Ρόβερς ή Κόβεντρι-Μπέρμιγχαμ
Μπέρνλι-Νόριτς
Γουέστ Χαμ-Γουέστ Μπρομ
Ρέντινγκ ή Μπλάκπουλ-Κάρντιφ ή Καρλάιλ
Μίλγουολ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Μπρέντφορντ-Λέστερ
Νορθάμπτον-Ντέρμπι
Μπόρνμουθ-Άρσεναλ ή Λιντς
ΚΠΡ-Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Σαουθάμπτον-Μίντλεσμπρο ή Τότεναμ
Χαλ-Τσέλσι
Γουότφορντ ή Τρανμίρ-Γουλβς ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Aξίζει να σημειωθεί τέλος, πως οι αγώνες του 4ου γύρου θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 24-25 Ιανουαρίου. Τα ματς θα είναι μονά, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα πραγματοποιηθεί ρεβάνς στην έδρα της νυν φιλοξενούμενης. Όπως ακριβώς γίνεται και στον 3ο γύρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα