Κώστας Φορτούνης: Ο αγώνας ξεκίνησε…

13:40 19/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Είναι ο κορυφαίος Ελληνας ποδοσφαιριστής. Ο παίκτης που κάνει τη διαφορά για τον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδος. Ενας λόγος για να πληρώσεις εισιτήριο για να πας στο γήπεδο. Αλλά για τους επόμενους έξι μήνες ο Κώστας Φορτούνης θα δίνει τον δικό του αγώνα. Έναν αγώνα μοναχικό, δύσκολο, επίπονο, σκληρό, αλλά από τον οποίο θα βγει νικητής και θα καταφέρει να επανέλθει σε ακόμη καλύτερο επίπεδο.

Μετά το συγκινητικό βίντεο που του ετοίμασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός

στο φιλικό παιχνίδι με τη Νότιγχαμ και το χειρουργείο που ακολούθησε για την αποκατάσταση στον πρόσθιο χιαστό του δεξιού του γόνατος, ο Φορτούνης επέλεξε να μην εμφανιστεί πουθενά. Επέλεξε να ησυχάσει, να ηρεμήσει και πλέον, έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Γιατί ο αγώνας που ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες, είναι ο σημαντικότερος της καριέρας του.

Ο «Φόρτου» έβγαλε τα ράμματα, ξεκουράστηκε λίγες ημέρες, επέστρεψε, έπιασε δουλειά και η εικόνα του ποδιού του έχει ικανοποιήσει απόλυτα τον γιατρό των Πειραιωτών, Χρήστο Θέο. Εδώ και λίγες ημέρες πηγαίνει καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ξεκίνησε τις πολύ σημαντικές θεραπείες, που σηματοδοτούν την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης. Διότι από εδώ και πέρα, το ρολόι μετράει αντίστροφα για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ηδη το γόνατό του ανταποκρίνεται εξαιρετικά. Αλλωστε ο Χρήστος Θέος, είχε παραδεχθεί την ημέρα του χειρουργείου πως η αποκατάσταση της ζημιάς έγινε στην εντέλεια. Ωστόσο, είχε παραδεχθεί ότι το καλό χειρουργείο είναι το 50% της επιστροφής του παίκτη στα γήπεδα. Το υπόλοιπο 50% είναι η δουλειά που θα ακολουθήσει. Η σωστή θεραπεία, αποκατάσταση και επανένταξη του ποδοσφαιριστή.

Οι θεραπείες που κάνει έχουν βελτιώσει εντυπωσιακά και την ψυχολογία του. Το γόνατό του λειτουργεί σωστά. Το πρωτόκολλο ασκήσεων τηρείται ευλαβικά. Το γόνατο λυγίζει ήδη 90 μοίρες, οι ασκήσεις ενδυνάμωσης πηγαίνουν εξαιρετικά και αυτή είναι μόνο η αρχή.

Ολόκληρος ο οργανισμός του Ολυμπιακού βρίσκεται δίπλα στον Φορτούνη. Με πρώτο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή έμπρακτα στο πλευρό του αρχηγού των Ερυθρόλευκων. Επίσης, προπονητής και παίκτες των Πειραιωτών δεν σταματούν να τον εμψυχώνουν και να του μεταφέρουν τη θετική τους ενέργεια. Με τον Πέδρο Μαρτίνς, μάλιστα, να του ζητάει να συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας, να πηγαίνει διαρκώς στο Ρέντη, ώστε και να βοηθηθεί, αλλά και να βοηθήσει ο ίδιος με την παρουσία και μόνο του την ψυχολογία του συνόλου.

Την Τρίτη (20/08) συμπληρώνεται ένας μήνας από την ημέρα που έκανε το χειρουργείο. Ο καιρός περνάει γρήγορα και ήδη ο «Φόρτου» κάνει όσα χρειάζονται για να επιστρέψει έτοιμος. Πιο δυνατός. Για να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στη θέση που του αρμόζει. Είπαμε, ο χρόνος περνάει γρήγορα…

Keywords
Τυχαία Θέματα